ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

OPETH: Τραυματισμός του Akerfeldt - 2nd UPDATE!


akerfeldtΣύμφωνα με πληροφορίες ο ηγέτης των OpethMikael Akerfeldt, βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκρότημα αναγκάζεται να ακυρώσει την εμφάνισή του στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών λόγω του ατυχήματος. Καθώς φαίνεται ο Mikael Akerfeldt έχει σπάσει το χέρι του.
UPDATE: Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Mikael Akerfeldt δεν έχει σπάσει το χέρι του, αλλά η εισαγωγή του στο νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε για μικρό τραύμα στο κεφάλι, από το οποίο αναμένεται να αναρρώσει σύντομα πλήρως. Ο τραυματισμός του δεν θα επηρεάσει το πρόγραμμα συναυλιών του συγκροτήματος.
UPDATE 2: Νεότερες πληροφορίες που ξεδιαλύνουν μια και καλή το θέμα, μιας και προέρχονται από το επίσημο Facebookτων Opeth, αναφέρουν τα εξής:
«Λίγο πριν ανέβει στην σκηνή, ο Mike χτύπησε το κεφάλι του στο tour bus, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένα βαθύ κόψιμο που έχρηζε άμεσης ιατρικής φροντίδας. Ο Mike μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο μετά έφυγε από αυτό με 8 ράμματα και έναν άσχημο πονοκέφαλο. Τώρα είναι ΟΚ και τον περιμένουμε να επανέρθει (έστω σε αργότερους ρυθμούς) για το αυριανό και τα επόμενα shows μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου