ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

58 WARLORD - TO THE SWORDS, TO THE GUNS!

Δέος. Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει το συναίσθημα τού να μιλάς μ’ έναν άνθρωπο που η μουσική του σου άλλαξε τη ζωή, μ’ έναν από τους μεγαλύτερους heavy metal συνθέτες όλων των εποχών, με το μόνο κιθαρίστα που άγγιξε τον απόλυτο Λυρισμό. 
Δέκα χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στο περιοδικό και με αφορμή την κυκλοφορία του “ANTHOLOGY” με τα άπαντα και τη βιογραφία των τεράστιων WARLORD, συζητάμε με τον WILLIAM J. TSAMIS. Ειλικρινής, αποκαλυπτικός και ταπεινός όπως μόνο οι πραγματικά μεγάλοι, μας λέει για την περιπέτεια της υγείας του, για τα θρησκευτικά πιστεύω του, για τις άδηλες επιρροές του από την ελληνική μουσική, για το τιμημένο παρελθόν των Warlord αλλά και για το επερχόμενο album τους, εκμυστηρευόμενος κάποια πράγματα για πρώτη φορά. Ozzy, Accept και Νταλάρας. Κάθε λέξη του, χρυσάφι για όσους κραδαίνουν υπερήφανα την ασπίδα με το “W” στο χέρι. Δόξα και τιμή!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ W. ΚΕΤΙΓΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου