ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΚΑΤΑΤΟΝΙΑ: Συμμετοχή της τραγουδίστριας των Gathering στο νέο τους album


Η Νορβηγίδα Silje Wergeland, frontwoman των The Gathering τα τελευταία χρόνια, ηχογράφησε ένα ντουέτο με τον Jonas Renske των Katatonia, για το νέο album των Σουηδών dark metallers, το οποίο σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.
Οι ηχογραφήσεις του νέου album των Katatonia διήρκησαν δύο μήνες και έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ας θυμηθούμε, όμως, τι μας έλεγαν λίγο πριν μπούνε στο studio, τον Ιανουάριο:
«Ο τελευταίος καιρός ήταν πολύ φορτωμένος αλλά είχε αποτέλεσμα. Έχουμε τώρα 13 νέα τραγούδια πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεκινήσουμε τις ηχογραφήσεις. Τη Δευτέρα (σήμερα) μπαίνουμε το στούντιο για να ηχογραφήσουμε τα τύμπανα. Θα δουλέψουμε και πάλι με τον David Castillo (ο οποίος ήταν ηχολήπτης και στο "Night Is The New Day") οπότε, αν και πάντα προσπαθούμε για την καλύτερη παραγωγή, μάλλον θα ακούγεται γλυκό αφού θα ξαναδουλέψει η ίδια ομάδα. Πώς θα ακούγεται λοιπόν το νέο album; Υπάρχουν οι ατμοσφαιρικές μελωδίες, τα heavy σημεία, οι progressive πινελιές, τα χαλαρά περάσματα κτλ... Είναι metal; Είναι rock; Είναι alternative; Είναι τραγουδιστής/τραγουδοποιός στυλ; Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές οι Katatonia μοιάζουν να περιπλανούνται σαν ορφανό στη χώρα των "ειδών". Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε που ανήκουμε, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν καθώς πέρα από τα είδη το σημαντικό είναι αν η μουσική είναι καλή ή κακή. Οι Katatonia μπορεί να είναι κακά άτομα, αλλά κάνουν καλή  μουσική. Αμήν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου