ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

SLAYER: Ανακοίνωση για την κατάσταση του Jeff Hanneman και την ετοιμότητά του να επιστρέψει


Αρκετά σοβαρές αποδείχθηκαν τελικά οι επιπτώσεις από το τσίμπημα της αράχνης που δέχθηκε ο Jeff Hanneman πριν πάνω από έναν χρόνο, αφού ο κιθαρίστας των Slayer δεν έχει αναρρώσει ακόμα πλήρως, με την μπάντα να συνεχίζει τις συναυλίες με τον Gary Holt των Exodus στην θέση του.
Οι «Σφαγείς» εξέδωσαν χθες μια ανακοίνωση σχετικά με τον Hanneman, η οποία έχει ως εξής:
«Όπως θα ξέρετε, ο Jeff τσιμπήθηκε από μια αράχνη πριν πάνω από έναν χρόνο, αλλά αυτό που μάλλον δεν ξέρετε, είναι πως για μερικές μέρες μετά την εισαγωγή του στην Εντατική, τα πράγματα κρέμονταν από μια κλωστή. Συζητιόταν το ενδεχόμενο να του ακρωτηριάσουν το χέρι, και δεν ξέραμε αν θα κατάφερνε καν. Ήταν σε τεχνητό κώμα για κάποιες μέρες, και έκανε αρκετές επεμβάσεις για να του αφαιρέσουν τον νεκρό ιστό από το χέρι του.
Πέρασε ένας χρόνος από τότε που βγήκε από το νοσοκομείο, και έκτοτε έπρεπε να μάθει ξανά να περπατάει, πονούσε πολύ το δέρμα του, έκανε ασκήσεις για να ανακτήσει την δύναμη του χεριού του, και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι ξανάρχισε να παίζει κιθάρα. Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι όταν ανέβηκε μαζί μας στην σκηνή για ένα encore πέρυσι στο show των Big Four στην  Coachella. Έκτοτε, του δώσαμε όλον τον χρόνο και την υποστήριξη που χρειαζόταν για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, ώστε να επιστρέψει στην μπάντα αφού είχε αναρρώσει πλήρως, για να μπορεί έτσι να αποδίδει τα shows που όλοι μας θέλουμε να αποδίδει.
Παρά το γεγονός ότι ο Jeff άρχιζε να γράφει μερικά κομμάτια και να έρχεται στις πρόβες τις τελευταίες βδομάδες, αποφάσισε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Παρότι τον θέλουμε πίσω στην σκηνή μαζί μας, όλοι μας στηρίζουμε την απόφασή του.
Έτσι, είμαστε πολύ ευγνώμονες  που ο Gary Holt θα συνεχίζει να αντικαθιστά τον Jeff, και να περιοδεύει μαζί μας μέχρι ο Jeff ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και είναι έτοιμος να επιστρέψει. Πόσο καιρό θα πάρει αυτό; Η καλύτερη και πιο ειλικρινής απάντηση που μπορούμε να σας δώσουμε είναι «όσο χρειαστεί».
Θέλουμε επίσης να ξέρετε πως έχουμε συνθέσει και ηχογραφήσει κάποια πράγματα για το νέο album των Slayer, και θα το τελειώσουμε όταν θα βρισκόμαστε εκτός περιοδείας αργότερα μέσα στο 2012.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου