ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

JON SCHAFFER: Μιλάει για τον Ronnie James Dio και για το επόμενο Iced Earth album


Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε Φινλανδικό site, ο mainman των Iced EarthJon Schaffer, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γνωριμία του με τον μεγάλο Ronnie James Dio και στο επόμενο album του group.
Για τον Dio, είπε:
«Με τον Ronnie ήμασταν καλοί φίλοι και μου λείπει πάρα πολύ. Σχεδιάζαμε να δουλέψουμε μαζί. Ήμασταν σε περιοδεία με τους Heaven & Hell στην Βρετανία το 2007, και ακόμα και πριν από αυτό, ο Ronnie και εγώ είχαμε μιλήσει για να κάνουμε ένα project μαζί, αλλά ήταν δύσκολο να συντονίσουμε τα προγράμματά μας. Όταν βρεθήκαμε σε αυτή την περιοδεία, το είδαμε πιο «ζεστά» το θέμα. Δυστυχώς, όμως, λίγο αργότερα ο Ronnie διαγνώσθηκε με καρκίνο, και προφανώς, αυτό άλλαξε τα πάντα. Τον λατρεύω σαν άνθρωπο, και σίγουρα σαν θρύλο του heavy metal, αλλά για εμένα ήταν κάτι παραπάνω από αυτό, ήταν ένα πολύ αυθεντικό άτομο. Δεν είχε σημασία με ποιον μιλούσε, ήταν πάντοτε προσγειωμένος, πάντα άκουγε αυτά που έλεγες και σε κοιτούσε στα μάτια.»

Για το επόμενο album των Iced Earth, είπε:
«Θα αρχίσουμε το γράψιμο το φθινόπωρο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα υπάρξει ένα νέο album μέσα στο 2012. Το πιο πιθανό είναι να βγει στα μέσα του 2013, ή πιο πιθανά, στο φθινόπωρο του 2013. Έχουμε ακόμα να περιοδεύσουμε πολύ για το “Dystopia”»

Θυμίζουμε πως οι Iced Earth θα δώσουν ένα show στην Λεμεσό της Κύπρου στις 19 Αυγούστου, το οποίο θα μαγνητοσκοπηθεί και θα αποτελέσει το νέο τους live DVD/CD. Παρών στην συναυλία ως συντονιστής της όλης παραγωγής θα είναι ο γνωστός παραγωγός Jim Morris, ενώ φήμες αναφέρουν πως το set των Iced Earth εκείνη την βραδιά, ενδέχεται να αγγίξει τις 3 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου