ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

DIO: Ξανά μαζί για συναυλίες τα original μέλη της solo μπάντας του Ronnie James Dio


Ο πρώην κιθαρίστας των Dio και νυν των Def LeppardVivian Campbell, αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ότι σκοπεύει να ενώσει ξανά τις δυνάμεις του με τα υπόλοιπα 3 original μέλη των Dio, για μερικά shows στα οποία θα παίζουν αποκλειστικά υλικό από τα τρία πρώτα albums της solo μπάντας του Ronnie James Dio.
Ο Jimmy Bain θα βρεθεί στο μπάσο, ο Vinny Appice στα τύμπανα και ο Claude Schnell στα πλήκτρα, ενώ τον δύσκολο ρόλο να σταθεί στην θέση του μεγάλου απόντα, θα έχει ο Andy Freeman, πρώην frontman των Hurricane και των Lynch Mob.
Σε δηλώσεις του στο βρετανικό Metal Hammer, ο Jimmy Bain, μεταξύ άλλων, είπε:
«Οι Dio έπρεπε να γινόταν καλύτεροι με κάθε album, αλλά αυτό που γινόταν ήταν το αντίθετο. Η παραγωγή είχε «νοθευτεί» με όλα εκείνα τα keyboards και τα τραγούδια δεν ήταν πλέον τόσο καλά γιατί γίνονταν δυσκολότερο να ικανοποιήσουμε την ανάγκη του Ronnie για περίπλοκες ενορχηστρώσεις και δομές. Ο Vivian;  Δεν έκανε κάτι που εγγυόταν την απομάκρυνσή του από την μπάντα, με έναν τρόπο που ακόμα θεωρείται δειλός. Για εμένα, η απόλυση του Vivian ήταν το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του Ronnie. Το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί αν υπήρχε διάθεση από τον Ronnie και την Wendy.»
Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα video με τον Vivian Campbell να παίζει επί σκηνής μαζί με τους Steel Panther, το “Rainbow in the Dark”, σε ένα show της μπάντας τον Ιανουάριο. (Βάλτε τον κέρσορα στο5:36)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου