ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Εμπόδια αντιμετωπίζει η δημιουργία της ταινίας για τα ζωή του Jimmy Hendrix

Και ενώ ανακοινώθηκε επίσημα η δημιουργία της βιογραφικής ταινίας για το θρύλο του Jimmy Hendrix, και όλοι οι φανατικοί fans περίμεναν περεταίρω πληροφορίες, δημιουργήθηκαν εμπόδια από τη πλευρά της οικογένειας του Jimmy.

Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε επίσημα ότι η ταινία η οποία θα ονομάζεται "All Is By My Side", με πρωταγωνιστή τον Andre Benjamin, γνωστό ως ο Andre 3000 των OutKast, και σκηνοθέτη τον John Ridley θα άρχιζε γυρίσματα στη Ιρλανδία στο τέλος του Μαΐου και θα βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και συνεντεύξεις του Jimmy Hendrix.

Πρόσφατα όμως, ο οργανισμός Experience Hendrix ο οποίος διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα της κληρονομιάς που μας έχει αφήσει ο κιθαρίστας-θρύλος και τον οποίο διαχειρίζεται κυρίως η οικογένεια του Jimmy, δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου μέσα από το οποίο λέει ότι στη ταινία δε πρόκειται να συμπεριλαμβάνονται οι αυθεντικές ηχογραφήσεις του Jimmy Hendrix. Τονίζει ότι σε όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει στο παρελθόν για δημιουργία τέτοιου είδους ταινίας, η Experience Hendrix LLC δεν έδωσε, ούτε πρόκειται να δώσει στο μέλλον την άδεια για τα πνευματικά δικαιώματα.

Εμείς απλά αναμένουμε τις εξελίξεις απολαμβάνοντας τουλάχιστον τα μαγικά χέρια του Jimmy έστω από τα ηχεία μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου