ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ & NORMA the band ΣΤΟ AFTER DARK (ΑΘΗΝΑ 13/01/2012)‏

Η Γιαννιώτικη Σκηνή συναντάται στην ΑΘΗΝΑ!!!

Οι NORMA THE BAND, η ελληνόφωνη ροκ μπάντα, κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο «ΕΝΑΝΤΙΟΝ» και περιοδεύουν στην Ελλάδα για την παρουσίαση και προώθησή του.
Επόμενος σταθμός των NORMA THE BAND η ΑΘΗΝΑ, όπου και παρουσιάζουν ζωντανά τον καινούριο τους δίσκο «ΕΝΑΝΤΙΟΝ» στη Μουσική Σκηνή του AFTER DARK (Ιπποκράτους & Διδότου 31, Εξάρχεια) τη Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012, πλαισιώνοντάς τον με ένα εκρηκτικό playlist, από επιλεγμένα κομμάτια του πρώτου τους δίσκου «ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ» και φυσικά από αγαπημένες διασκευές της ελληνόφωνης ροκ σκηνής.
www.normatheband.gr
www.myspace.com/normatheband
facebook.com/NormaΤheBand
Youtube.com/NormaTheBand
Οι NORMA THE BAND μοιράζονται τη σκηνή του AFTER DARK - που αναμένεται να είναι «TINGA» με τον καλύτερο τραγουδιστή στην Ελλάδα (τουλάχιστον) ΣΠΥΡΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ο οποίος με την μπάντα του θα απογειώσει τη βραδιά.
www.spirosgrammenos.gr
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00
Είσοδος:6€

Ο δίσκος «ΕΝΑΝΤΙΟΝ» είναι σε παραγωγή των NORMA THE BAND και του Nikodemos T. (Sonic Ark Studios) και κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία, όπως και το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας «ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ» από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία «Rana Records», σε διανομή από την «Soundforge Music Group».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου