ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

METALLICA: Σε CD το "Beyond Magnetic"

Οι Metallica ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του EP "Beyond Magnetic" (το οποίο έχει κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή) σε CD format. Η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 30 Ιανουαρίου.


Όπως είναι ήδη γνωστό το "Beyond Magnetic" περιέχει τέσσερα ακυκλοφόρητα τραγούδια από τα sessions του "Death Magnetic" με τίτλους "Hate Train", "Just A Bullet Away", "Hell And Back", "Rebel Of Babylon".


Το συγκρότημα σχολίασε: "Είμαστε ακόμη ενθουσιασμένοι από τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα τριάντα χρόνια των Metallica και από την ευκαιρία που είχαμε να βρεθούμε στη σκηνή με μουσικούς που λατρεύαμε όλη μας τη ζωή. Μέρος του fun ήταν και τα τέσσερα ακυκλοφόρητα τραγούδια από τα sessions του "Death Magnetic" που παίξαμε ζωντανά. Μοιράσαμε αυτά τα κομμάτια σε όλα τα μέλη του fan club και η ανταπόκριση ήταν τόσο καλή που αποφασίσαμε να γίνουμε old school (!!) και να τα κυκλοφορήσουμε σε CD".


Σας υπενθυμίζουμε ότι στο τεύχος Ιανουαρίου του Metal Hammer που κυκλοφορεί μπορείτε να βρείτε μια χορταστική αποκλειστική ανταπόκριση των Μάρκου Σακελλαρίου και Δημήτρη Συμελιάδη, οι οποίοι παραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις των Metallica στο San Francisco και μας μεταφέρουν κάθε λεπτομέρεια!!!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου