ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

MODE PLAGAL + SANCHO 003
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ

Οι Mode Plagal χρησιμοποιούν την τεχνοτροπία της jazz και δημιουργούν ένα ξεχωριστό μουσικό ιδίωμα με αναφορές κατά κύριο λόγο στην ελληνική παραδοσιακή μουσική αλλά και σε βυζαντινούς ήχους, βαλκανικούς, αφρικάνικους, funky, groovy, rock, blues ρυθμούς και σε πολλά ακόμη στοιχεία που υπάρχουν στη μουσική τους ως επιρροές.
Ακροβατώντας με μαεστρία ανάμεσα σε όλα αυτά τα στοιχεία και συνδυάζοντάς τα με τον αυθορμητισμό και το κέφι τους, έχουν καταφέρει να παράγουν έναν αναγνωρίσιμο πλέον ήχο.
Οι Mode Plagal είναι οι:
Θοδωρής Ρέλλος: σαξόφωνα
Κλέων Αντωνίου: κιθάρες
Τάκης Κανέλλος: ντραμς
Αντώνης Μαράτος: μπάσο
Florian Mikuta: πιάνο
Οι Sancho 003 είναι το ντουέτο των Κώστα Παντελή (ηλεκτρική κιθάρα) και Φώτη Σιώτα (βιολί, βιόλα, πλήκτρα, φωνή). Δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2007. Το 2009 κυκλοφορήσαν με το ανεξάρτητο label QUETEMPO την πρώτη τους δουλειά με τίτλο «we buy gold». Έχουν εμφανιστεί στο Sync festival 2008, στο video dance festival 2008, στο festival adriatica 2009, και σε πάνω από 50 μικρούς χώρους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Συνεργάστηκαν με τους ERASERS στην παράσταση WAVE για το φεστιβάλ Αθηνών 2010, επίσης έχουν γράψει τη μουσική για τις παραστάσεις «ένα ακόμα και φύγαμε» (φεστιβάλ Φιλίππων 2010) και «to lose Lautrec» (ΚΘΒΕ 2010 της ομάδας χορού SINEQUANON). Μέσα στο 2012 θα κυκλοφορήσουν τη δεύτερη δουλειά τους με τη βελγική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία CONSPIRACY RECORDS.
Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 10 €
.............

The Godfathers Greek Tour November 2011

10.11 - Boxx Live Stage@Ioannina
11.11 - Oz Bar@Agrinio
12.11 - 7 Texnon Topos@Corfu Island
13.11 - Studio Texnopolis@Heraklion, Crete
14.11 - Radio Arvyla TV show@Thessaloniki
15.11 - Kentriki Skini@Trikala
16.11 - Warehouse@Volos
17.11 - Akti Dimeon@Patra
18.11 - Kyttaro Live@Athens
19.11 - Gaia Live@Thessaloniki
20.11 - Jazz Rock@Kavala

Presented by Lovelight Productions
................

ΜΙΚΡΟΙ ΚΗΠΟΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ / 10.11 – 11.12.11
Εγκαίνια: Πέμπτη 10.11.11, 20.30
Το TAF παρουσιάζει την έκθεση Μικροί Κήποι Ευτυχίας που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 11 Δεκεμβρίου 2011. Την έκθεση επιμελείται η ομάδα σπουδαστριών του σεμιναρίου Επιμέλεια και Οργάνωση Εκθέσεων Τέχνης, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των επιμορφωτικών προγραμμάτων στο Κολέγιο Αθηνών - Κολέγιο Ψυχικού, με εισηγήτρια την επιμελήτρια και τεχνοκριτικό Μαρίνα Φωκίδη.

Οι επιμελήτριες, ορμώμενες από τη ρήση του Φρίντριχ Νίτσε “Κοντά στο άλγος του κόσμου και συχνά πάνω στο ηφαιστειακό του έδαφος, ο άνθρωπος έχει βάλει τους μικρούς του κήπους της ευτυχίας”, επιχειρούν να προκαλέσουν καίρια ερωτήματα γύρω από τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους αντιδρούν οι κοινωνίες σε περιόδους κρίσης.

Ο άνθρωπος έχει την τάση να δημιουργεί οικειοθελώς για τον εαυτό του προσωπικούς μικρόκοσμους, μικρές ουτοπίες που περιχαρακώνουν τα ψήγματα ευτυχίας που του απομένουν. Αυτός ο ατομικός χώρος μοιάζει να λειτουργεί ως ένας συμβολικά προστατευμένος κήπος-καταφύγιο. Κάποιος φορές, όμως, αυτοί οι κήποι μεταμορφώνονται σε προσωπικές κολάσεις απομόνωσης.

Πόσο ανακουφίζουν αυτοί οι κόσμοι, πόσο τρομάζουν και πόσο ακραίοι μπορούν να γίνουν;
Στους αβέβαιους καιρούς που διανύουμε οι μικροί κήποι ευτυχίας μπορούν να αποτελέσουν χώρους αυτό-οργάνωσης και επανεξέτασης, πηγές εφευρετικότητας, τόπους επινόησης και ψυχικής συγκρότησης, και να μας βοηθήσουν να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που μας θέτει η ίδια η πραγματικότητα.

Στην έκθεση θα προβληθεί η ταινία του Γιώργου Πανουσόπουλου Μανία.

Συμμετέχοντες:
Στάθης Αθανασίου, Στήβεν Αντωνάκος, Κωστής Βελώνης, Νίκος Γιαβρόπουλος, Βαγγέλης Γκόκας, Ευνομία Δημητριάδου, Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος, Χρήστος Κολιός, Γιώργος Κορμπάκης, Αλέξης Κυριτσόπουλος, Leda Luss Luyken, Βάλλυ Νομίδου, Ζάφος Ξαγοράρης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Marie-Françoise Poutays, Μαρίνα Προβατίδου, Ξενής Σαχίνης, Δημήτρης Τσουμπλέκας, Παντελής Χανδρής, Μανώλης Χάρος, Αλέξανδρος Ψυχούλης, ΕΝ ΦΛΩ, Οργάνωση Γη

Επιμέλεια:
Φωτεινή Βεργίδου, Πηνελόπη Κατσάτου, Ευαγγελία Μελισσουργάκη, Πουλχερία Παπαγεωργίου, Ελένη Παπαγιαννοπούλου, Καλλιόπη Σταματάκου

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή 13.00-00.00
.....................

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ROUS 
LIVE ΣΤΟ ΜΩΜΟΣ BAR
Μωμος Live:
10/11 Rous
17/11 Βαγγελης Γερμανος & Ηλιας Κατελανος
24/11 Yeah TRIO (Πεγκυ Ζαρρου, Δημητρης Σινογιαννης, Νικος Τερζακης)
1/12 Jazz Trio (Σωτηρης Παπαδεας, Παναγιωτης Καψαμπελης, Αριων Γυφτακης)
8/12 Δημητρης Μετζελος (απο Ημισκουμπρια) DJ SET
15/12 Johnny Vavouras
Μωμος BAR
Αμφειας 31
Ιστορικο Κεντρο Καλαματας
τηλ.: 27210 88019
................

Liebe live Ioannina
Αύριο 09/11/2011 στις 9:30 μ.μ.
Ανεξαρτησίας 28 Ιωάννινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου