ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!!!!

ΠΕΤΡΑΚΟΣ - ΜΙΧΑΣ LIVE @ Kitchen Bar Upstairs ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/11/11

11/11/11 και οι πλανήτες ευθυγραμίζονται στη μουσική!!!
Δέυτερος μήνας επιτυχημένων εμφανίσεων για το Νίκο Μίχα και το Γρηγόρη Πετράκο στο ανανεωμένο και πανέτοιμο για όλα upstairs live stage του KITCHEN BAR στο Χαλάνδρι!!!
Οι δύο τραγουδοποιοί / τραγουδιστές υποδέχονται λοιπόν τους φίλους τους για ακόμη μιά φορά αυτή την Παρασκεύη 11 Νοεμβρίου και υπόσχονται ακομη μεγλύτερα κέφια (αν αυτό έιναι ...ανθρωπίνως δυνατό!)

Στο πιάνο ο Γιάννης Καρύγιαννης
στο μπάσο ο Μάνος Αναγνωστόπουλος
στα κρουστά ο Κώστας Κοπανάρης
...
Για 2η εβδομάδα η βραδιά ενισχύεται σημαντικά από φοβερό
Οpening act Μιχάλης Τασίνας & New Rock Times
Ο Μιχάλης Τασίνας πλαισιώνεται από τους New Rock Times που αποτελούνται από τους
Γιώργο Παναγιάρη(κρουστά)
Δημήτρη Τσιμπάνο(πλήκτρα)
Γιώργο Κατσαβριά(Κιθάρα)
Άρη Σκουρολιάκο(Κιθάρα)
Κωνσταντίνο Κούτσικα(μπάσο)


Είσοδος 10 Ευρώ με ποτό
Kitchen Bar Χαλάνδρι
Κώστα Βάρναλη 6
Τηλέφωνο κρατήσεων
2106892015
................

Tsakas , Kwstantinou ,Ntouvas.. jazz trio
ΚΑΘΕ Πέμπτη το Νοέμβριο...
Το τρίο παρουσιάζει πρωτότυπες συνθέσεις των μελών του καθώς και jazz standards σε καινούριες ενορχηστρώσεις.

Δημήτρης Τσάκας- σαξόφωνα, Κώστας Κωνσταντίνου- κοντραμπάσο, Σωτήσης Ντούβας- τύμπανα

(Εισοδος ελευθερη)
Alavastron Damareos 78- Pangrati
Damarews 78
Athens, Greece
................

Agnes Vein Live
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος στις 9:00 μ.μ.
Οι Agnes Vein είναι μια τριμελής μπάντα από την Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε το 2001. Το μουσικό ύφος τους κυμαίνεται σε μονολιθικά doom, black μονοπάτια. Το πρώτο τους demo “Of chaos and law” ηχογραφήθηκε στα Jam Studios στη Θες/κη και κυκλοφόρησε το 2003. Το 2007, μετά από μια αλλαγή στη σύνθεση, η μπάντα μπήκε στα Rock Sounds Studios με τον Γιώργο Μπρίγκο ως παραγωγό και ηχογράφησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Duality”, το mastering του οποίου πραγματοποιήθηκε στα West West Side Music studios στη Νέα Υόρκη από τον Alan Douches. Ο δίσκος κυκλοφόρησε τελικά το 2010 από την Venerate Industries και έγινε πλατινένιος σε χώρες όπως το Μπαγκλαντές, η Ινδονησία και η Ταϊλάνδη. Αυτή τη στιγμή η μπάντα είναι έτοιμη να εισέλθει στο στούντιο για την ηχογράφηση του δεύτερου δίσκου τους.
Σύνθεση
Σάκης – φωνή/κιθάρα
Ερρίκος – μπάσο
Φοίβος - τύμπανα

Οι Universe217 δημιουργήθηκαν το 2003 στην Αθήνα. Το ύφος τους κυμαίνεται σε ονειρικά doom μονοπάτια με avant-garde καταλήξεις. Έχουν ηχογραφήσει 11 από αυτές σε δύο διαφορετικά studio sessions τα οποία και κυκλοφόρησαν σε ένα promo (Obscene/chapters of despair).
Στο promo cd έκαναν οι ίδιοι την παραγωγή, το artwork και τα video. Οι συναυλίες τους είναι πολύ συχνές και ενίοτε συνοδευόμενες από video projections και performance act. Το 2006 το video in your head» κερδίζει βραβείο κριτών στον διαγωνισμό mad4video του Mad ενώ έχουν συμμετάσχει σε video events: 2nd video art festival, bingbang, zero festival. Το 2011 και μετά από έντονη συναυλιακή δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους “Familiar Places”, την παραγωγή του οποίου ανέλαβαν εξολοκλήρου οι ίδιοι, το οποίο κυκλοφόρησε από την Venerate Industries.
Σύνθεση :
Nίκος - μπάσο
Tάνια - φωνή
Μάνος - κιθάρα
Μάνος - τύμπανα

Οι Maplerun είναι μια τετραμελής μπάντα από την Αθήνα. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους “House on Fire” ηχογραφήθηκε στο Sierra Studios στην Αθήνα και κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2008 μέσω της Shift records. Το βίντεο του «For you”, που ακολούθησε το 2009, παίχτηκε στο MAD TV, στην εκπομπή TV War καθώς επίσης και στο MTV Greece “Headbangers Ball”. Έχουν δώσει αρκετές συναυλίες στην Ελλάδα ενώ το 2009 περιοδεύσανε στο Βέλγιο. Οι επιρροές τους κυμαίνονται μεταξύ των Katatonia, In flames, Opeth, Porcupine tree, Dream theater, Tool και άλλων.
Σύνθεση
Νίκος – φωνή/κιθάρα
Ορέστης – κιθάρα
Χρήστος – τύμπανα
Νίκος – μπάσο
Κεντρική Πλατεία Μουσική Σκηνή
Ερμού & Στουρνάρα
Trikala
..................

JOANNA DRIGO LIVE!!!!
Παρασκευή, 18 Νοέμβριος στις 9:00 μ.μ
Η Joanna Drigo είναι μια νεαρή τραγουδοποιός που έκανε το ντεμπούτο της με το άλμπουμ “Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα”.

Ξεκίνησε την καριέρα της όταν την άκουσε ο Φίλλιπος Πλιάτσικας σε μια οντισιόν, στον σταυρό του νότου και την επέλεξε, να τον συνοδέψει στο χειμερινό πρόγραμμά του.

Το ντεμπούτο άλμπουμ της με τον ευρηματικό τίτλο πρόκειται για μία pop-rock παραγωγή με αγριεμένες αλλά και ευαίσθητες συνθέσεις σε παραγωγή Φίλιππου Πλιάτσικα, έξυπνα γραμμένο στίχο ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο και με τραγούδια γραμμένα από τη πρώτη ως τη τελευταία νότα από την ίδια τη Joanna. Η τραγουδίστρια δείχνει να τα καταφέρνει πολύ καλά σε όλα. Ερμηνεύει με την απαραίτητη “αγριάδα” όπου είναι απαραίτητο αλλά και με συναίσθημα όταν οι τόνοι πέφτουν.

Τα τραγούδια που ξεχωριζουν μεσα απο το cd ειναι τα πιο “slow”, όταν η Joanna τραγουδάει μόνο με μια κιθάρα οπως το “κάποιες ώρες γεννιούνται οι ήρωες”, “αλλεργία στις δεσμεύσεις” και “Βίκυ”. Μέσα από τα οποία είναι ξεκάθαρο πως η Joanna Drigo “ξέρει να τραγουδάει”… Τα καταφέρνει πολύ καλά και όταν οι “στροφές” ανεβαίνουν.
CAFE-BAR ΡΩΞΑΝΗ-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
Η Joanna Drigo Live . 
. .
- Τετάρτη 16 Νοέμβρη στο Μικρό bar (Ξάνθη)


- Πέμπτη 17 Νοέμβρη στο Times bar - πρώην Αίγλη (Αλεξανδρούπολη) 


- Παρασκευή 18 Νοέμβρη Ρωξάνη bar (Διδυμοτειχο). 
...............

Kal Drako/Neraida Birthday Party/Concert
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος στις 10:30 μ.μ.
Αν και για καποιο λογο τελευταια δεν ειμαι και πολυ ενεργος στο FB, νομιζω το χω βαρεθει και περιμενω την καινουρια κοινωνικο/ιντερνετικη εκπληξη, φτιαχνω για ακομη μια φορα Event.

Τα γενεθλια μου ειναι στις 10, της Μαριας στις 15.
Αποφασισαμε λοιπον να γιορτασουμε παρεα την σκορπιλο/darkila/σαδομαζοχισμο που μας βασανιζει χρονια, με παρτυ (!?).

Το καλυτερο παρτυ ειναι αφου εχεις παιξει πρωτα, νοιωθεις ετσι μια ανακουφιση μετα, τυπου "Ε, ενταξει αφου επαιξα τωρα θα τα γ@!#$%^ OΛΑ!" κατεβαζεις λοιπον 3 Gin tonic σε μιση ωρα και γινεσαι ΝΤΕΦΙ! ΣΤΑΦΙΔΑ λεμε και ελπιζεις οτι εχουνε γινει και οι υπολοιποι ωστε να μην προσεχουν/θυμουνται αυτα που ειπες/εκανες.

Εισοδος ελευθερη φυσικα!

Ενα σετ Kal Drako + Eνα Neraida!
Bacaro
Sofokleous 1
Athina
...................

LEJenD live at ROCKWOOD
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος στις 11:00 μ.μ.
4 φίλοι μουσικοί αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα project, το οποίο ονόμασαν LEJenD.
Μουσική από το ’70 μέχρι και το σήμερα, από το πιο κλασσικό Funk έως το πιο καινούριο RnB και Acid Jazz, παρουσιάζεται με 4 synthesizers, μία drum machine, 2 φωνές ενώ δε λείπουν και οι εκπλήξεις (!!!)
Οι LEJenD αποτελούνται από:
Linda Anagnostopoulou : main & backing vocals
Elena Fornaro : main & backing vocals
Jim Pagidas : keys & programming
Dimitris Dimopoulos : keys & arrangements
ROCKWOOD, Vas.Hrakleiou 2, Mouseio, Athina
..................

YIANNEIS - ( ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ) 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/11 ΣΤΟ KOO KOO!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Παρασκευή 11 Νοέμβρη
Το νέο μουσικό σχήμα από την Αθήνα, με λιγότερο από δύο χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, όπως φαίνεται, γρήγορα θα ξεπεράσει το στάδιο του “ανερχόμενου”. Oι YIANNEIS βρίσκονται ένα βήμα πριν από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, που θα έρθει μέσα στον Δεκέμβρη, για να μιλήσει κάπως διαφορετικά, “ντυμένη” με τον ιδιαίτερο ήχο που χαρακτηρίζει τους YIANNEIS.

Οι YIANNEIS μπλέκουν μοναδικά rock, alternative, ethnic, ηλεκτρονικά και ελληνικά ακούσματα σε ένα show γεμάτο ενέργεια, χιούμορ αλλά και συγκίνηση, εκπλήξεις και ανατροπές, ένα show όπου δύσκολα μένει αμέτοχος ο θεατής.Oι ΥIANNEIS επιστρέφουν στον γνώριμο για αυτούς ,αλλά και για εσάς χώρο του ΚοοΚοο ,για να παρουσιάζουν σε 4 μοναδικές παραστάσεις ,τις δικές τους πολύ ιδιαίτερες συνθέσεις, αλλά και εμπνευσμένες διασκευές κομματιών από φαινομενικά αταίριαστα μεταξύ τους είδη. Οι Prodigy και οι Beirut, o Moby και οι Led Zeppelin, οι Antony & the Jonhsons και οι Rage Against The Machine, η Nina Simone και οι System Of A Down, ο Bregovic και οι Radiohead και πολλά ακόμη ονόματα του μουσικού στερεώματος “παρελάυνουν” σε κάθε παράσταση από τη σκηνή, δια μέσου των ευφάνταστων ΥΙΑΝNEIS.

Μαζί τους θα είναι η αποκάλυψη που ακούει στο όνομα Ελένη Μπούκλη, που στα 19 της χρόνια έρχεται για να κάνει σοβαρές δηλώσεις.

YIANNEIS:
Λάμπρος Φιλίππου – φωνή (conception)
Νίκος Ζαδές – φωνή ,πλήκτρα, ακορντεόν
Δημήτρης Σιάμπος – κιθάρες, τζουράς
Δημήτρης Πετράκης –φλάουτο, πλήκτρα, κιθάρα, ταραμπούκα, φωνητικά Ilya Algaer – κοντραμπάσο, φωνητικά
Άρης Καλλέργης – τύμπανα, φωνητικά

guest τρομπέτα – Διονύσης Κοκόλης
guest φωνητικά – Ελένη Μπούκλη

Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 12 € με ποτό
KooKoo live bar
Reserve : 2103450930 , 6933 331003
Location: Ιάκχου 17 , Γκάζι., Athens, Greece
.................

NIGHTSTALKER LIVE!

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, φιλοξενούμε τους μοναδικούς NIGHTSTALKER σε ένα δυνατό Live!
BIO


Over the past years NIGHTSTALKER have earned a reputation due to their pure Rock ‘n Roll attitude and their constant live activity, and been lauded with the highest praise and respect since their beginnings in 1990.
The whole concept was realized by the singer (and drummer at that time), Argy, who was the founder member of the band.
After generating quite a bit of excitement in their live appearances and some participations in compilations, such as ‘Divin’ and ‘Toxic Babes in a R’n'R Land’, the first album came…
In 1995, the first release was the EP: SideFx, from the label ‘Iptamenoi Diskoi’ & Hitch-Hyke. Songs such as Spit, What Your Name Is and Keep Knockin’ became the main attraction at the spectacular Nightstalker live shows. But, through the Mad Prophet song, the band showed what they’re really made of and gave their fans the idea of what was to come… It was only the beginning…
The success of the first album led to the band accepting the offer of FM Records to release the next full-length album.
And this album was Use…
Give Me, Use, Raw, TriggerHappy, This is U and virtually every song made this album a classic and Nightstalker became an institution in the stoner rock scene.
A ‘classic’ album which was re-released (after the request of many fans) in 2007…
After one year ‘Hill’ left the band and the rest continued as a trio.
The new millennium gives us the next release, the EP The Ritual… A very dark and stoner album with unforgettable tracks such as Galactic Revolution, Hide Your Sun and the cover of Motorhead’s Iron Horse.
A drummer joined the band for the live appearences. The live performance of the band were now unbelievable…
They current line-up is formed with a new guitarist. His name is Tolis and has worked with Argy before, in a project called ‘Superdoz’.
In 2004 they released the successful album ‘Just A Burn’ and they gain a big recognition and a new strong fan-base. People loved since day one the tunes of All Around, the self-titled Just A Burn, Voodoo U Do, Line etc…
Now the band finished the recordings of the new album, ‘Superfreak’ and they signed with the historic label from USA, MeteorCity. The album will be released in September 2009.
Keep on rockin’…
STONEBAR
ERMOY 118
Patras, Greece
...............

Φιλαράκι ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου στο RADIO MUSIC ROCK.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ στην  διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου