ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Σεξ και μουσική

Η μουσική αποτελεί μια ευχαρίστηση όπως αυτή του φαγητού,του χρήματος και του σεξ.
Όλοι μας έχουμε νιώσει πολλές φορές μια ευφορία ή μια περίεργη ανατριχίλα ακούγοντας ένα συγκεκριμένο κομμάτι που μας αρέσει.Τραγούδια από κλασσική μουσική μέχρι και ρεμπέτικο «χτυπάνε» διαφορετικές νότες στο αυτί του καθενός μας.



Πολλές φορές ετοιμάζουμε ένα δείπνο ψάχνοντας πάντα την κατάλληλη μουσική επένδυση,προσδοκώντας να κερδίσουμε το «παιχνίδι».Ο συνδυασμός της μουσικής και του σεξ είναι δύο εκρηκτικοί συνδιασμοί που μπορούν να ανεβάσουν πολύ την λίμπιντο. Αυτό οφείλεται σύμφωνα με μια έρευνα που κατέληξαν οι ειδικοί του Πανεπιστημίου Μακ Γκιλ στο Μόντρεαλ του Καναδά έπειτα από «σάρωση» του εγκεφάλου οκτώ εθελοντών.
Το πείραμα έγινε με την χρήση τομογραφίας εκπομπής ποζιτρονίων (ΡΕΤ scan) ενώ εκείνοι άκουγαν μουσική. Οπως προέκυψε από τις τομογραφίες ΡΕΤ, ο εγκέφαλος των εθελοντών παρήγαγε περισσότερη ντοπαμίνη σε μια περιοχή που ονομάζεται ραβδωτό σώμα όταν εκείνοι άκουγαν αγαπημένα μουσικά κομμάτια σε σύγκριση με τις περιπτώσεις που άκουγαν κάποιο κομμάτι που δεν τους ενθουσίαζε ιδιαίτερα.


Μια άλλη έρευνα που διεξήχθη από το site «Tastebuds.fm(site γνωριμιών)» σχετικά με τα ακούσματα των υποψήφιων «εραστών» έδειξε ότι οι οπαδοί των Coldplay ήταν πιο διστακτικοί στο σεξ από το πρώτο ραντεβού ενώ αυτοί των Nirvana, αρκετά άνετοι και απελευθερωμένοι.


faltso.gr
Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου στο RADIO MUSIC ROCK.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ στην  διαφήμιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου