ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

LUKAS SIDERAS TRIO-@VINILION PURE ROCK BLUES POWER

Κάντε κλικ εδώ

LUKAS SIDERAS TRIO
PURE ROCK BLUES POWER (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)
ΛΟΥΚΑΣ ΣΙΔΕΡΑΣ ΝΤΡΑΜΣ ΦΩΝΗ
ΣΙΜΟΣ ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ ΦΩΝΗ
ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΜΠΑΣΣΟ ΦΩΝΗ

ΛΟΥΚΑΣ ΣΙΔΕΡΑΣ
Ντραμς- Τραγούδι

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 5-12-1944. Άρχισε να παίζει ντραμς στα 13 του. Έπαιξε επαγγελματικά στα 15 και αργότερα γνωρίστηκε με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου και Ντέμη Ρούσο. Έτσι δημιουργήθηκε το γκρουπ ‘‘Aphrodite’s child’’ .
-To 1967 υπογράφουν συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Mercury-Records στη Γαλλία και κυκλοφορούν δίσκους: Το ‘‘End of the world’’ που περιέχει το ‘‘Rain and Tears’’, το ΄΄It’s live o’ clock΄΄ και το ΄΄666΄΄. Οι πωλήσεις τους έφτασαν τα 20 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο
-Το 1972 ο Λουκάς κυκλοφορεί τον πρώτο προσωπικό δίσκο ΄΄One day΄΄, και το 1974 τον ΄΄Pax Sprey΄΄. Παράλληλα κάνει την παραγωγή στο δίσκο του Ricardo Coccante ΄΄ALBA΄΄, που γίνεται Νο 1 στην Ιταλία το 1975.
- Το 1997 δημιουργεί το γκρουπ ΄΄ΥΨΙΛΟΝ΄΄ με τον Λάκη Βλαβιανό και Δημήτρη Κατακουζινό και κυκλοφορούν τον δίσκο ΄΄Morning Sunrise΄΄
- Από το 1979 έως το 1987 γίνεται ο παραγωγός της τραγουδίστριας Σίγμα Φαίη, για τρεις δίσκους: ΄΄ Dead Line΄΄, ΄΄ You are the drug in my life΄΄, και ΄΄Allien Child΄΄
- Το 1987 μαζί με την Σίγμα Φαίη και τον Γιάννη Δρόλαπα φτιάχνουν το γκρουπ ΄΄Ντηζελ΄΄. Μετρούν δέκα χρόνια συναυλιών και την κυκλοφορία του ομώνυμου δίσκου. Παράλληλα ο Λουκάς γράφει μουσική για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση
- Το 2005 δημιουργεί το συγκρότημα LOS-TRES με τον Σίμο Κοκαβέση με συναυλίες και δουλεία στο στούντιο. Ο πρώτος προσωπικός δίσκος είναι στα σκαριά.
- Το 2008 κυκλοφορεί τον προσωπικό του δίσκο ΄΄ Stay with me΄΄, όπου έχει κάνει την σύνθεση, την ενορχήστρωση και την παραγωγή του. Κυκλοφορεί στο I-TUNES.

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ
Μπάσο-Τραγούδι

Ο Νίκος γεννήθηκε στην Αθήνα. Στα 13 του ξεκινάει σπουδές στο Ελληνικό Ωδείο και στα 17 του παίζει τρομπέτο επαγγελτικά και ηχογραφεί. Δείγματα της δουλειάς του βρίσκονται στον ιστορικό δίσκο του Δημήτρη Πουλικάνου:Μεταφοραί –εκδρομαι ο Μήτσος΄΄ Από τότε αφιερώνεται στο μπάσο και την κιθάρα. Συνεργάζεται με τους Γιώργο Φιλιππίδη, Λάκη Ζώη, Δήμα Παπαχρήστου, Jony Labitsi κ.α.
-Στα τέλη του 1970 γνωρίζεται και συνεργάζεται με τον Παύλο Σιδηρόπουλο.
Η δεκαετία του ΄80 τον βρίσκει στο Βερολίνο να ασχολείται επαγγελματικά αλλά και πειραματίζεται με την μουσική και ανακαλύπτοντας νέους δρόμους.
Επιστρέφει στην Ελλάδα την δεκαετία του ΄90 και συνεργάζεται με τον Σταυρο Λογαρίδη στον δίσκο του ΄΄ Ονειρεμένες Πολιτείες΄΄
- Το 1997 μπαίνει σαν μπασίστας στην μπάντα των ΠΥΞ-ΛΑΞ και μένει μαζί τους μέχρι την διάλυσή τους, 8 χρόνια μετά. Αυτήν τη περίοδο παίζει και ηχογραφεί με τους Αδελφούς Κατσιμίχα, τον Γιώργο Νταλάρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Eric Burton κ.α.
- Το 2006 κυκλοφορεί τον προσωπικό δίσκο ΄΄Αμήν΄΄
Συμμετέχει σε συναυλίες με τον Παύλο Παυλίδη από τα ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ, και τον Στέλιο Βαμβακάρη.

ΣΙΜΟΣ ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ
Κιθάρα-Τραγούδι

ΓεννήθηκΕ στην Ολλανδια το 68’ και μεγάλωσε στην Ελλάδα.
Άρχισε την κιθάρα στην ηλικία των 14ων.
Μερικά χρονια μετα είχε φτιαξει ήδη την πρωτη μπαντα μου με φίλους και είχε παίξει τα πρώτα gigs του.
Κινήθηκε προς τη Σκωτία για μερικά χρονια και έπαιξε στην πρώτη επαγγελματική μπαντα του όταν ήταν 18.
Αργότερα πηγε στη Φλώριδα των ΗΠΑ όπου μελέτησε έντονα την κλασσική κιθάρα και έπειτα προς τη Βοστώνη για να ολοκληρώσει τις σπουδες του στο Berklee! Εκει αναμίχθηκε στην τοπική ‘’Blues’’ σκηνή και επαιζε σαν κιθαρίστας σε ‘’power trio band’’ και ως ‘’session blues musician’’ για πανω από πεντε χρονια.
Το 1997 κέρδισε το πρώτο βραβείο στο «The Fender Guitar Competition» στην Αθήνα.
Ζει αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα, και εργαζεται επαγγελματικα ως κιθαρίστας και εκπαιδευτικός της rock-blues σκηνης.
-Το 2005 ξεκινησε συνεργασια με το θρυλικό ντράμερ Λουκά Σιδερά από τους ‘’Aphrodite's Child" οπου συνεχιζει ως σημερα και παραλληλα ασχολειτε με τον πρωτο προσωπικο του δισκο που συντομα θα είναι ετοιμος.
Εχει συνεργαστει επίσης σε ένα δισκο με τον ΣΤΕΛΙΟ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ έναν εξαιρετικό μουσικό και συνθέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου