ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΡΕΛΑ......

NICK AND THE BACKBONE LIVE


Το καλύτερο blues rock σχήμα της Ελλάδας με βαθιά ιστορία και δεκάδες συνεργασίες με διεθνείς καλλιτέχνες του blues. Ο Νίκος Ντουνούσης, ο Αλέξανδρος Αποστολάκης – με μεγάλη δισκογραφία και αμέτρητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη - και ο Λάζαρος Λαζαρίδης αποτελούν το πιο ηλεκτρικό «blues power» τρίο της χώρας μας και ένα από τα δυναμικότερα στο είδος τους στην Ευρώπη. Ένα γκρουπ, το οποίο δεν άφησε κανένα ακροατήριο ασυγκίνητο.
Τo Σάββατο 18/06 θα εμφανιστουν για μια μοναδική βραδυά στο Club Αέρινο στην Καλαμπάκα.

“Nick and the Backbone” is the band created by Nick Dounoussis, well known to blues audiences from his 25-years radical involvement in the Greek Blues scenery.He is considered to be the best Blues guitar player in Greece and one of a kind in Europe.His endless talent and unique musical action has turned Greek audiences to the Blues and helped establish the local scenery.
Nick and the Backbone will play live at Club AERINO in KALAMPAKA - GREECE on Saturday 18/06.
CHRIS'S TAVERN
SARAKINIKO BEACH
Párga, Preveza, Greece
..............

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ)


ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ & ΠΟΙΗΤΕΣ

Ερμηνεύουν:
ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ - ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ - ΗΡΩ ΣΑЇΑ

Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011, 9 μ.μ.

Την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, το Ηρώδειο θα φιλοξενήσει μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που θα ξεχωρίσει στην ατζέντα του φετινού καλοκαιριού.
Ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος θα διευθύνει την 12μελή Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής, με έργα των: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι και Σταύρου Ξαρχάκου, σε ποίηση των: Νίκου Γκάτσου, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, σε μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη, Νίκου Καζαντζάκη κ.ά.).
Τα τραγούδια θα αποδώσουν τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες:
Η Έλλη Πασπαλά, που με την βαθιά, ζεστή της φωνή, είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εκφραστικές ελληνίδες τραγουδίστριες, η Mάρθα Φριντζήλα, πολυτάλαντη -ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδίστρια-, που εξισορροπεί ιδανικά τη δωρικότητα και τη θεατρικότητα στην ερμηνεία της και η Ηρώ Σαΐα, μια από τις πιο αξιόλογες φωνές της νέας γενιάς, που μάς σύστησε ο Σταμάτης Κραουνάκης μέσα από την ομάδα Σπείρα-Σπείρα και πρόσφατα μάς «κατέθεσε» το μεγάλο ταλέντο της στην παράσταση «Γυναίκα Τριαντάφυλλο».
Όσοι παρευρεθούν στο Ηρώδειο, θα απολαύσουν μια βραδιά «μυσταγωγίας» υπό από το φως της Πανσέληνου του Σεπτεμβρίου, με οδηγό τον Σταύρο Ξαρχάκο και εισιτήριο τις μελωδίες των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών. Μία ανεπανάληπτη συναυλία για ένα μεγάλο φιλανθρωπικό σκοπό που θα μαγέψει, θα συγκινήσει και θα ενθουσιάσει όλους, όσους θα έχουν την τύχη να την παρακολουθήσουν.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν εξολοκλήρου στην Ένωση Μαζί για το Παιδί.

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00)
Τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00)
Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.ticketservices.gr (όλο το 24ωρο)


Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και βοηθά περισσότερα από 10.000 παιδιά κάθε χρόνο. Πρόκειται για μια ένωση δέκα μη-κερδοσκοπικών φορέων, που εργάζονται για την ευημερία των παιδιών. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει κάθε μορφή βοήθειας σε παιδιά και νέους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους. Η Ένωση παρέχει ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη και ενημερώνει το κοινό για θέματα σχετικά με τα παιδιά. Συντηρείται αποκλειστικά από ιδιωτικές χορηγίες και δωρεές και από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο για την ενίσχυση των σκοπών της. Επιπλέον, έχει θέσει σε λειτουργία τη «Γραμμή Βοήθειας 115 25 Μαζί για το Παιδί», μια γραμμή βοήθειας, στελεχωμένη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, που παρέχει δωρεάν συμβουλές και ατομικά ραντεβού, κατόπιν αξιολόγησης, σε παιδιά, νέους και γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ένωση, επισκεφθείτε το site www.mazigiatopaidi.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 77.82.281

Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Αθήνα
................

NICK DOUNOUSSIS - LIVE ACOUSTIC


Πέμπτη στις 10:30 μ.μ.
NICK DOUNOUSSIS AND HIS ACOUSTIC GUITAR PLAYING LIVE.
BLUES BAR
POLIGIROS ,CHALKIDIKI
.........

CRETA RUN 3 LIVE| NIGHTSTALKER - LORD 13 -
 COSMIC PLUNGE - BLACK FROG |
Σάββατο, 13 Αυγούστου στις 5:30 μ.μ. - 14 Αυγούστου στις 12:00 π.μ.


NIGHTSTALKER - LORD 13 - COSMIC PLUNGE - BLACK FROG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου