ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ!!!! - ΣΗΜΕΡΑ!

apostolos mosios live@profil coffee bar.....


Κυριακή, 7 Αυγούστου στις 10:00 μ.μ
meta apo mia epitiximeni ximerini sezon sto (vox) o apostolos mosios konta mas gia mia kalokairinh rock emfanish parousiazontas to neo tou cd sto profil coffee bar!!!!!mazi tou oi :sofia nasiou k oi bizzy tone!!!!!!
let's rock!!!!!!!!!!!!
ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΧΙΑΛΟΥ
..............

ANTIGONI - LIVE in Grevena! RIVER PARTY !!
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ live - 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 
ΓΡΕΒΕΝΑ !!!
**************************​*********************


...και μετά από το live στα Ιωάννινα, την προηγούμενη ημέρα, η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ συνεχίζει το ατμοσφαιρικό μουσικό ταξίδι στα Γρεβενά, όπου στα πλαίσια του 4ήμερου φεστιβάλ και της Γιορτής Μανιταριού, δίπλα στο ποτάμι, στους πρόποδες του Όρλιακα (Γεφύρι του Ζιάκα), θα ενώσει την αύρα της με τους ανέμελους κατασκηνωτές, στο River Party του 2011, παρουσιάζοντας και ερμηνεύοντας live ένα καλοκαιρινό μουσικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της, "Ουράνιο Τόξο",αλλά και από την ολοκαίνουρια και ακυκλοφόρητη ακόμα καινούρια δισκογραφική δουλειά της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του φθινοπώρου, καθώς επίσης και ξεχωριστά τραγούδια του ξένου και του ελληνικού ρεπερτορίου, από Loreena Mc Kennit, Edith Piaf, Dulce Pontes, Julie London, Scorpions, C. Emerald, Zaz, μέχρι Μάνο Χατζηδάκη, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Κωστή Μαραβέγια, Άλ. Πρωτοψάλτη, Ελ. Αρβανιτάκη, Τ. Τσανακλίδου, Σωκράτη Μάλαμα, Μίλτο Πασχαλίδη κλπ.

Την Αντιγόνη συνοδεύουν οι δεξιοτέχνες μουσικοί :
Κώστας Αναδιώτης (πιάνο/πλήκτρα)
Νίκος Αναδιώτης (κιθάρα)
Πέτρος Δραγούμης (ακουστικό μπάσο, φωνή)
Νίκος Πίπερας (κρουστά)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ !
Ώρα : 9.30 μ.μ.
Διεύθυνση: Γεφύρι Ζιάκας Γρεβενών
.................

Summer Groove live!
Σάββατο, 6 Αυγούστου · 3:00 μ.μ. - 11:30 μ.μ.


Beach bar Island - Μεγάλη Άμμος,Αμμουλιανή
................

ANTIGONI KATSOURI - LIVE in Ioannina

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ live - 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,
 ΙΩΑΝΝΙΝΑ !!!
**************************​*********************


Σε ένα ειδυλλιακό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον, μέσα στο καταπράσινο δάσος με τις λιμνούλες και τους κύκνους, το φεγγάρι, τα αστέρια, τα ρομαντικά φαναράκια και τα δροσερά ποτά και coctails του ΤΑΟ μπαρ, η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ θα ερμηνεύσει live ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της, "Ουράνιο Τόξο",αλλά και από την ολοκαίνουρια και ακυκλοφόρητη ακόμα καινούρια δισκογραφική δουλειά της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του φθινοπώρου, καθώς επίσης και ξεχωριστά τραγούδια του ξένου και του ελληνικού ρεπερτορίου, από Loreena Mc Kennit, Edith Piaf, Dulce Pontes, Julie London, Scorpions, C. Emerald, Zaz, μέχρι Μάνο Χατζηδάκη, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Κωστή Μαραβέγια, Άλ. Πρωτοψάλτη, Ελ. Αρβανιτάκη, Τ. Τσανακλίδου, Σωκράτη Μάλαμα, Μίλτο Πασχαλίδη κλπ.

Την Αντιγόνη συνοδεύουν οι δεξιοτέχνες μουσικοί :
Κώστας Αναδιώτης (πιάνο/πλήκτρα)
Νίκος Αναδιώτης (κιθάρα)
Πέτρος Δραγούμης (ακουστικό μπάσο, φωνή)
Νίκος Πίπερας (κρουστά)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ !!!!!
Ώρα : 10 μ.μ.
Διεύθυνση: [ΙΩΑΝΝΙΝΑ], μπαρ ΤΑΟ, Πάρκο Πυρσινέλλα, 3ο χλμ E.O. Ιωαννίνων - Αθηνών
...............

ROCK SUMMER NIGHT (70' 80' 90') DJ: NIC'KI!!! @ VINILION 29-30/7/2011


ROCK SUMMER NIGHT (70' 80' 90') ΜORE.... Το cafe bar VINILION είναι ένας ιδιαίτερος χώρος που λειτουργεί καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 3 π.μ .με αρωματικούς καφέδες με μεγάλη ποικιλία ποτών, μπύρας και κρύων - ζεστών πιάτων που προσφέρονται, σε συνδυασμό με τη ζεστή ατμόσφαιρα και τους STEREO ήχους μουσικών επιλογών της rock blues funk και jazz! To VINILION λειτουργεί και ως πολυχώρος, και φιλοξενεί καλλιτεχνικά δρώμενα όπως LIVE μουσικές βραδιές, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις ζωγραφικής - φωτογραφίας και stand-up comedies.
EKTOΡΟΣ 92 & ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΙΛΙΟΝ ΤΗΛ.2102692640
................

Τα φρούτα του δάσους LIVE 
-Dramaica Youth Festival 2011-
Τετάρτη στις 9:00 μ.μ.


ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ 7η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ DRAMAICA YOUTH FESTIVAL 2011,ΣΤΑ ΓΡΑΣΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ...ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ..
Πηγές Αγίας Βαρβάρας στην Δράμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου