ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Σαν Σήμερα...1 Αυγούστου

1942 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Jerry Garcia (Jerome John Garcia 1942-1995) γεννήθηκε στο San Francisco της California. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο συγκρότημα Grateful Dead. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1994.

1953 Ο Αμερικανός Blues κιθαρίστας και τραγουδιστής Robert Cray γεννήθηκε στο Columbus της Georgia. Το 1986 με την κυκλοφορία του άλμπουμ του "Strong Persuader" κέρδισε βραβείο Grammy για το τραγούδι "Smokin' Gun". Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι Eric Clapton, John Lee Hooker κ.α. Δημοφιλή τραγούδια του: "Don't Be Afraid of the Dark", "I Was Warned" κ.α.

1959 Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Joe Elliott (Joseph Thomas Elliott) γεννήθηκε στο Sheffield του νότιου Yorkshire. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Hard Rock συγκρότημα Def Leppard. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι Freddie Mercury, Alice Cooper, Mick Ronson, Ian Hunter, David Bowie, Ronnie Wood κ.α. Οι πωλήσεις των άλμπουμ του συγκροτήματος ξεπερνούν τα 65 εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια τους: "Pour Some Sugar on Me", "Hysteria", "Love Bites", "Rocket" κ.α.

1990 Τα πέντε μέλη του συγκροτήματος UB40 και δύο τεχνικοί συλλαμβάνονται τις Σεϋχέλλες με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών. Ο διευθυντής της αστυνομίας δηλώνει πως υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να φυλακιστούν για τρία χρόνια. Τελικά θα τους απελάσουν από την χώρα.

2004 Οι Red Hot Chili Peppers βρίσκονται στην πρώτη θέση των Βρετανικών Albums Chart με το "Live at Hyde Park". Θα παραμείνουν στην κορυφή για δύο εβδομάδες. Είναι το πρώτο live άλμπουμ του συγκροτήματος. Ηχογραφήθηκε σε τρεις βραδιές στο Hyde Park του Λονδίνου και είχε κυκλοφορήσει λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 26 Ιουλίου. Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται οι γνωστές επιτυχίες του συγκροτήματος: "Can't Stop", "Scar Tissue", "By the Way", "Otherside", "The Zephyr Song", "Californication", "Under the Bridge" κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου