ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΜΟΥΣΙΚΑ LIVE....

Κάντε κλικ εδώ
Τρίτη 19 Ιουλίου 2011
Νέος Κόσµος
BARBARA LUNA

Η µεγάλη ερµηνεύτρια της λάτιν µουσικής σκηνής και ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της Αργεντινής παρουσιάζει τις συνθέσεις της, όπου η λάτιν διασταυρώνεται µε τους ήχους της Creole και της Ρούµπα, σε µια µοναδική συναυλία στη Μονή Λαζαριστών. Τα άλµπουµ της Barbara Luna “A La vida, A La muerte”, “India Morena”, “Somos” σηµείωσαν µεγάλη επιτυχία στην χώρα µας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσµο, ενώ οι εµφανίσεις της σε διεθνή φεστιβάλ όπως το Womad, έχουν αποσπάσει άριστες κριτικές.


Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011
Τραγούδια παλιά να σου πω

Το συγκρότηµα “ΑΨΙΛΙΕΣ”
και οι φίλοι τους: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Αργύρης Μπακιρτζής παρουσιάζουν τραγούδια των µικρασιατικών παραλίων µε πίστη στη µελωδική γραµµή και οι όποιες διασκευές περιορίζονται στην επιλογή οργάνων και στην ενορχήστρωση. Οι «Αψιλίες» έρχονται να προτείνουν µια επανεκτέλεση κοµµατιών του προπολεµικού λαϊκού ρεπερτορίου. Η επιλογή του υλικού έγινε για να αναδειχθεί η καλλιτεχνική αξία λιγότερο γνωστών κοµµατιών σηµαντικότατων δηµιουργών που διαµόρφωσαν σε µεγάλο βαθµό την εξέλιξη της λαϊκής µουσικής στη χώρα µας (Σκαρβέλης, Τούντας, Ογδοντάκης, Καρίπης, Σέµσης, Περιστέρης).
Με τους µουσικούς: Δηµήτρη Μυστακίδη (κιθάρα, τραγούδι), Ευγένιο Βούλγαρη (ούτι, µπουζούκι µε µπερντέδες, πολίτικη λύρα, τοξωτό ταµπούρ, τραγούδι), Απόστολο Τσαρδάκα (κανονάκι, βιολί) και Λευτέρη Παύλου (κρουστά).

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011
Νυχτερινές εξοµολογήσεις
Συναυλία µε έργα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ

Ο καταξιωµένος συνθέτης, Γιώργος Σταυριανος, έχει συνθέσει µερικές από τις πιο γνωστές µελωδίες των τελευταίων 30 ετών. Δώδεκα δισκογραφικές καταθέσεις, µε τη συµβολή µεγάλων προσωπικοτήτων του χώρου όπως του Γιάννη Μαρκόπουλου, του Μάνου Χατζιδάκι, του Νότη Μαυρουδή και συνεργασίες µε τραγουδιστές σαν τη Μαρία Δηµητριάδη, τον Γιώργο Νταλάρα, την Ελένη Βιτάλη, τη Γλυκερία, τον Μανώλη Μητσιά, τον Πάνο Κατσιµίχα, τη Νένα Βενετσάνου και πολλούς άλλους. Τραγουδούν: Σοφία Αβραµίδου, Ντίνα Γιακουµάκου, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, Λεκόπουλος Γιάννης

Παίζουν: Άρητος Παναγιώτης (μαντολίνο), Καραμφίλλης Γιώργος (μπουζούκι), Κωστούλας Θωμάς (κρουστά), Κώστας Ματσίγγος (κιθάρα), Σάκης Κοντονικόλας (ακκορντεόν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου