ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!!

Κάντε κλικ εδώ
Φέτος πάμε παραλία . . .
με τον ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ


Την Παρασκευή 15 Ιουλίου, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” προ(σ)καλούν το κοινό να μπει μαζί τους στον κύκλο και να τραγουδήσουν όλοι μαζί κοιτώντας τα αστέρια, στην παραλία της Κακής Θάλασσας στην Κερατέα, στο beach bar Mare Diverso, στις 21:30.
Πιστός στην παλιά καλή συνταγή των εφηβικών μας χρόνων ο “άνθρωπος ορχήστρα” θα στριμώξει στο μαγικό βανάκι του Sport Billy, μουσικούς και μουσικές, ηχεία, καλή διάθεση, φώτα, τσίχλες, κονσόλες, κιθάρες και τραγούδια αγαπημένα, ένα αντίγραφο του μνημονίου, βιολιά, μαντολίνα, τρομπόνια, τσαλαπετεινούς και παγώνια και πολλές άλλες εκπλήξεις!!!
Μαζί με τον Αλκιβιάδη στο βιολί, το μαντολίνο, την κιθάρα, το τρομπόνι, το μπαγλαμά και τις φυσαρμόνικες, παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν και διασκεδάζουν, ο Γιώργος Λαγογιάννης στο πιάνο, ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης στο φλάουτο και το σαξόφωνο, ο Γιώργος Γκαραβούνης στα κρουστά, ο Λευτέρης Βαρθάλης στο μπάσο και ο Γιώργος Δορλής στο μπουζούκι, την κιθάρα, το μαντολίνο και τον μπαγλαμά.
Για τις ανάγκες της παράστασης δανείζουν τις φωνές τους, η Αναστασία Κατσιναβάκη, ο Δήμος Μαμαλούδης, ο Σπύρος Δουκέρης και η Νεφέλη Παπαδερού.
Την τεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει αναλάβει ο Σπύρος Δουκέρης.

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
ΓΚΥΖΗ 47 & ΚΑΛΒΟΥ 83 ΑΘΗΝΑ 114 74
ΤΗΛ: 210-6461980 / 210-6439089 FAX: 210-6426527

MARE DIVERSO: λεωφόρος θαλάσσης/ κακιά θάλασσα/ Κερατέα
Ώρα έναρξης : 21.30
Είσοδος ελεύθερη
Τηλέφωνο πληροφοριών: 6988114488

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου