ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Schoolwave news

Πληροφορίες και Αιτήσεις Συμμετοχής (SWCyprus 2011)


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Schoolwave Cyprus 2011 θα γίνει στη Λευκωσία τον Ιούνιο του 2011 με μαθητικά συγκροτήματα από την Κύπρο, ενώ θα προσκληθούν και συγκροτήματα από το εξωτερικό.
Για πρακτικούς λόγους, μια πρώτη επιλογή των συγκροτημάτων που θα δηλώσουν συμμετοχή θα γίνει μέσα από demo με δύο τραγούδια που πρέπει να στείλει κάθε συγκρότημα. Την ακρόαση και επιλογή των demo θα κάνει κριτική επιτροπή, τα ονόματα της οποίας θα ανακοινωθούν αργότερα.
Τα συγκροτήματα που θα προεπιλεγούν θα έρθουν για live ακροάσεις στην Λευκωσία, απ' τις οποίες θα προκύψουν τα συγκροτήματα που θα παίξουν τελικά στο φεστιβάλ.
Παράταση 15 ημερών στην προθεσμία αποστολής demo για το Schoolwave 2011
Μετά από παράκληση πολλών συγκροτημάτων που δεν προλαβαίνουν να ετοιμάσουν το demo για το Schoolwave 2011 μέχρι το τέλος του μήνα δίνεται παράταση 15 ημερών στην προθεσμία αποστολής τους.

Νέα προθεσμία για την αποστολή demo: ΤΡΙΤΗ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 (Προσοχή: δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση. Η προθεσμία αυτή είναι οριστική)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου