ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Σαν Σήμερα...10 Φεβρουαρίου

1939 Η Αμερικανίδα Jazz, Soul και R&B τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μουσικός Roberta Flack γεννήθηκε στο Black Mountain της Βόρειας Καρολίνας. Έγινε δημοφιλής με τραγούδια όπως τα "The First Time Ever I Saw Your Face", "Killing Me Softly with His Song" κ.α. Το 1973 και 1974 κέρδισε το βραβείο Grammy "Record of the Year".

1967 Καθώς οι The Beatles συνεχίζουν στα Abbey Road Studios τις ηχογραφήσεις για το τραγούδι "A Day In The Life" δέχονται στο στούντιο την επίσκεψη των Mick Jagger, Marianne Faithfull και Keith Richards.

1977 Οι The Clash αρχίζουν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο "The Clash". Ενώ το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στην Μεγάλη Βρετανία το 1977, στην Αμερική θα κυκλοφορήσει σε διαφορετική έκδοση το 1979. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ τα "Janie Jones", "Remote Control", "White Riot" κ.α.

1978 Κυκλοφορεί το πρώτο στούντιο άλμπουμ του Αμερικάνικου συγκροτήματος Van Halen με τον τίτλο"Van Halen". Μόνο στην Αμερική πούλησε πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα. Το 2003 συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Albums of All Time", στην 415η θέση.

1986 Κυκλοφορεί το live άλμπουμ του John Lennon με τον τίτλο "Live in New York City". Η ηχογράφηση είχε πραγματοποιηθεί στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης σε συναυλία του καλλιτέχνη στις 30 Αυγούστου του 1972.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου