ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Σαν Σήμερα...8 Φεβρουαρίου


1961 Ο τραγουδιστής του Heavy Metal συγκροτήματος Mötley Crüe, Vince Neil (Vincent Neil Wharton) γεννήθηκε στη California. Είναι μέλος του συγκροτήματος από το 1981. Έχουν κερδίσει ένα American Music Award "Heavy Metal/Hard Rock Album" για το "Dr.Feelgood" (1991). Οι πωλήσεις τους ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια αντίτυπα.


1990 Ο Αμερικανός Rock & Roll τραγουδιστής και τραγουδοποιός Del Shannon (Charles Weedon Westover 1934-1990) αυτοκτόνησε στο σπίτι του στην Santa Clarita της California. Ήταν 55 ετών. Ο Shannon έπασχε από κατάθλιψη. Μεγάλη του επιτυχία το τραγούδι "Runaway" το 1961. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1999 και η συνεισφορά του στην μουσική αναγνωρίστηκε από το Rockabilly Hall of Fame.

1993 Κυκλοφορεί το τρίτο σόλο άλμπουμ του Mick Jagger με τον τίτλο "Wandering Spirit". Στη νέα του δισκογραφική προσπάθεια συμμετέχουν ο Lenny Kravitz και ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers, Flea. Το άλμπουμ σκαρφαλώνει μέχρι την 11η θέση του Billboard 200 και την 12η στα Βρετανικά Album Charts. Έγινε χρυσός στις ΗΠΑ.


2000 Κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος 3 Doors Down με τον τίτλο "The Better Life". Πούλησε πάνω από έξι εκατομμύρια αντίτυπα και έγινε έξι φορές πλατινένιο. Ήταν το 11ο άλμπουμ σε πωλήσεις για το 2000.

2006 Στην 48η απονομή των Grammy Awards που πραγματοποιείται στο Staples Center του Los Angeles, οι U2 κερδίζουν πέντε βραβεία μεταξύ αυτών το "Album of the Year" για το "How to Dismantle an Atomic Bomb". Άλλα βραβεία: "Record of the Year" - Green Day για το "Boulevard Of Broken Dreams", "Best Alternative Music Album" - The White Stripes για το "Get Behind Me Satan" και "Best New Artist" - John Legend.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου