ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Σαν Σήμερα...13 Ιανουαρίου

1969 Οι The Beatles κυκλοφορούν το δέκατο στούντιο άλμπουμ τους και soundtrack της ταινίας "Yellow Submarine".


1973 Ο Eric Clapton δίνει συναυλία στο Rainbow Theatre του Λονδίνου. Η συναυλία είχε διοργανωθεί από τον φίλο του Pete Townshend των The Who, με σκοπό να 'ξεκολλήσει' τον Clapton από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και να αρχίσει και πάλι να δημιουργεί.


1978 Οι The Police ξεκινούν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους στούντιο άλμπουμ με το τίτλο "Outlandos d'Amour". Θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου του 1978. Στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Albums of All Time" βρίσκεται στη 434η θέση. Μας έδωσε κάποια από τα πιο όμορφα τραγούδια των Police, όπως τα "Next to You", "So Lonely", "Roxanne" και "Can't Stand Losing You".

2003 Ο Pete Townshend των The Who συλλαμβάνεται με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας. Στην ανάκριση, υποστηρίζει πως επισκεπτόταν ιστότοπους με παιδικό πορνογραφικό περιεχόμενο κάνοντας έρευνα για την βιογραφία του. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.


2004 Οι The Beastie Boys πουλούν την δισκογραφική τους εταιρεία Grand Royal στο διαδίκτυο. Το Bid4Assets.com που είναι υπεύθυνο για την δημοπρασία ξεκινάει με τιμή εκκίνησης τα δέκα χιλιάδες δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου