ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Σαν Σήμερα...11 Ιανουαρίου

2003 Ο κρουστός του Βρετανικού Glam-Rock συγκροτήματος T. Rex, Mickey Finn (Michael Norman Finn 1947-2003) απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών στο Surrey από επιπλοκές που είχε με το συκώτι του ύστερα από χρόνια κατανάλωση αλκοόλ.


2005 Ο Αμερικανός μουσικός και ντράμερ των Jefferson Airplane, Spencer Dryden (1938-2005) απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών στην Καλιφόρνια από καρκίνο. Υπήρξε επίσης μέλος των New Riders of the Purple Sage και Dinosaurs.


1964 To θρυλικό The Whisky-a-Go-Go ανοίγει τις πόρτες του, για πρώτη φορά, στο Λος Άντζελες. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας πραγματοποίησαν εκεί τις πρώτες τους παραστάσεις. The Doors, Jimi Hendrix, The Kinks, The Who, Cream, Led Zeppelin, Roxy Music και Oasis είναι μερικά από αυτά...


1967 Ο Jimi Hendrix αρχίζει την ηχογράφηση του τραγουδιού "Purple Haze". Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρίσκεται στη 17η θέση.


1975 Οι Led Zeppelin παίζουν για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι "Kashmir" σε μια συναυλία στο Ahoy Hall του Rotterdam, στην Ολλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου