ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ : η παρουσίαση του νέου δίσκου

Λίγες εβδομάδες μόνο, μετά την διάθεση του τελευταίου, εκπληκτικού album της Μαύρης Μαγιονέζας στα δισκάδικα, το γκρουπ-δυναμίτης εμφανίζεται σε δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρουσιάζοντας το ζωντανά.

Το «Κατέβασέ Το», όπως ονομάζεται ο 5ο κατά σειρά δίσκος της είναι μια συλλογή 15 εκρηκτικών τραγουδιών με επιρροές πλειάδας μουσικών φορμών όπως το hip-hop, το drum ‘n’ bass, το… ζεϊμπέκικο (!), τα οποία περιστρέφονται γύρω από τον ροκ πυρήνα της Μαύρης Μαγιονέζας.
«Ένας κατά βάση ροκ ήχος, ο οποίος όμως μεταμορφώνεται μέσα από hip hop τεχνοτροπίες, ηλεκτρονικές μουσικές βάσεις και drum΄n΄bass ξεσπάσματα, ska επιρροές που συναντούν μεταλλικά καθαριστικά ριφ και μπλουζ παιξίματα κάτω από φαζαρισμένες κιθάρες. Το Κατέβασε το είναι στην τελική ανάλυση ένα οργιαστικό crossover, με στίχους γροθιά στο στομάχι που δεν ακούγονται συνήθως.» - περιοδικό ΔΙΦΩΝΟ
Αυθεντικό, καλοπαιγμένο ροκ με το απίστευτό δέσιμο και την εκτελεστική δεινότητα της Μαύρης Μαγιονέζας, αποτέλεσμα της 10ετούς και πλέον πορείας της στα μουσικά πράγματα, περιμένει τους ανυπόμονους φίλους της στις:
• 3 Δεκεμβρίου στο Eightball Club (Θεσσαλονίκη) και
• 5 Δεκεμβρίου στο Οξυγόνο Live (Αθήνα) -

Εξυπακούεται ότι εκτός από τα τραγούδια του καινούργιου δίσκου, θα εκραγούν επίσης τραγούδια από όλη την ιστορία του συγκροτήματος ενώ τα video art και οι πολυμεσικές παρεμβάσεις, θα είναι επίσης παρούσες, πυροβολώντας χαρούμενα προς κάθε κατεύθυνση…!
Σε περίπτωση που βαρεθήκατε να ακούτε τον κενό περιεχομένου συρφετό που προωθούν με μανία τα μέσα ενημέρωσης, αυτές τις συναυλίες, μην τις χάσετε.

Μια δοκιμή στο επίσημο site, θα σας πείσει:
www.mavri-magioneza.com

Φιλική Συμμετοχή στην Αθήνα 5.12.2010 οι FLYBYWIRE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου