ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ 2010-2011

Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΜΕ 2 LIVE,ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/09 ΣΚΟΥΡΟ ALBO K ΣΑΒΒΑΤΟ 11/09 "ΦΤΟΥ Κ ΠΑΙΖΩ".

..............
ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ & Blues Report 
Σάββατο 9 Οκτωβρίου στο Ghost House
09 Οκτωβρίου στις 11:00 μ.μ. - 10 Οκτωβρίου στις 4:30 π.μ.
Μια ανερχόμενη Rhythm n’ Blues μπάντα με ρόκ καταβολές και Soul διάθεση.
Δεν μας πιάνει εμάς η κρίση, θα παίζουμε τα μπλούζ μέχρι να το γυρίσει.
Αντιστεκόμαστε με καλή μουσική από τον Νίκο Τσιαμτσίκα και τους Blues Report που έρχονται ανανεωμένη να εγκαινιάσουν τη νέα χειμερινή σαιζόν με δυναμισμό και ανατρεπτική διάθεση.
Πασίγνωστα ρύθμ εν μπλούζ (και όχι μόνο) κομμάτια, όπως, το Sweet home Chicago, Minnie The moocher, Messing With the kid, Mustung Sally, Little Wing, αποδίδονται με μοναδικό τρόπο αλλά με σεβασμο στους μεγάλους δημιουργούς όπως οι Willie Dixon, Buddy Guy, Muddy Waters και πολλοί άλλοι…. Όταν το κέφι των πολλών φίλων της μπάντας το επιβάλλει, μέσα στις παραπάνω από 2 ώρες που αφιερώνονται στο κοινό, δεν αποκλείονται κομμάτια Ρέγκε και ρόκ εν ρόλ καθώς το μπλούζ έχει στην ουσία «γεννήσει» τους ρυθμούς αυτούς και τους θεωρεί ..παιδιά του.
Η μπάντα δεν αντιστέκεται ούτε στη γλυκιά έλξη του ελληνικού ρόκ καθώς η γενική αντίληψη είναι ότι η μουσική είναι μία και ο στόχος της ίδιος, είτε παίζεται στους δρόμους του Σικάγο, είτε στα κλάμπ της Αθήνας…

Την μπάντα αποτελούν οι : Νίκος Τσιαμτσίκας Φωνή, κιθάρα – Τάσος “The beast” Δημητριάδης ντράμς – Γιάννης “Handsome” Σαμαράς μπάσο – Βαγγέλης “Mr Sax” Παναγιωταράκος Σαξόφωνο και Δημήτρης “mr man” Μαθέας και “J Warbird” Παύλος Ξένος στις ηλεκτρικές κιθάρες. Η μπάντα έχει την τύχη συχνά να φιλοξενεί τη γλυκιά φυσαρμόνικα του Γιάννη Παχίδη…
Η μουσική είναι η τρέλα των μελών της μπάντας, οι οποίοι είναι όλοι, αντάξιοι επαγγελματικών προσδοκιών όπως δείχνουν κάθε φορά τα χειροκροτήματα….
Το Σάββατο 9 Οκτώβρη στο Ghost House στην οδό Λεπενιώτη 26 στου Ψυρρή, μια μοναδική βραδιά με το Νίκο Τσιαμτσίκα και τους Blues Report ζωντανά στη σκηνή μαζί με φίλους που θα κάνουν το μαγαζί να ταρακουνηθεί….
GHOST HOUSE
LEPENIOTOU 26 PSIRRI
Athens, Greece
................

ΣΥΝΑΥΛΙΑ COLD FEET PROJECT

Εχοντας παρει ποικιλες υπαρξιακες εμπειριες απο τις καλοκαιρινες τους περιπετειες οι cold feet project ειναι ετοιμοι για το πρωτο live μετα το καλοκαιρι.Περιεργοι ηχοι, φωνητικοι αυτοσχεδιασμοι αλλα και τα μυστικα της τεχνολογιας θα τους βοηθησουν να βγαλουν ολες τις υπαρξιακες δαιδαλωδεις και μπερδεμενες σκεψεις τους

cold feet poject an existential trip to moral grey.
Konstantinos Kokkinos -vocals,ac.guitar,melodica,bongos,effects trigger operator;;;;; Sofia Filonos-vocals;;;;; Dimitris Tasainas-vocals,el.bass;;;;; Nikos Mpakopoulos-alto sax;;;;; Alex Karadimos-el.guitar,banjo,programing;;;;; Charalabos Papaemmanouil-drums,party motivator.;;;;;;.






...........
OZZY OSBOURNE NIGHT

22 Σεπτεμβρίου στις 11:00 μ.μ. - 23 Σεπτεμβρίου στις 6:00 π.μ.
Ένα ζέσταμα πριν τη μεγάλη συναυλία του ΟΖΖΥ OSBOURNE στο Terra Vibe. Την Τετάρτη 22/9 στο Revenge Of Rock, θα κάνουμε ένα τεράστιο αφιέρωμα στον Madman και θα κληρώσουμε δώρα, προσφορά της Sony Music.
DJ: Σάκης Φράγκος (ROCK HARD)
Σας περιμένουμε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου