ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

EΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ CRYSTAL TEARS ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ GENERATION X

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/92010 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ CRYSTAL TEARS ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥΣ GENERATION X (7HARD RECORDS,WWW.7HARD RECORDS.COM) ΤΩΝ ΕΛΛHΝΩΝ HEAVY METALERS ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΓΡΟΤΗΜΑΤΟΣ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

Official presentation of the second album, "Generation X" (7Hard recs, www.7hard.com) of heavy metalers CRYSTAL TEARS on Argy's Rock bar (Heron 5, across from Euclid) in the presence of all members of the band, where we made too many draws! Starting at 21:00 and admission free. Support the Greek scene!

.............

"Η ΠΟΛΗ ΜΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ" ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΑΙΔΩΝ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ
ΙΔΗΣ 8 - ΚΑΣΤΕΛΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
16 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ. - 17 Σεπτεμβρίου στις 12:30 π.μ.

............
ROCKS ON THE ROAD live @ GLAMBAR GAZI 11/9/10

Οι R.O.T.R,γνωστοί πλεόν για τις κοινωνικοψυχολογικές τους ενασχολήσεις
ξέρουμε όλοι πως δεν θα μας άφηναν έτσι κι αύτο το φθινόπωρο.Οπότε είτε ξεσαλώσατε,αλαφιάσατε κτλπ σε κάποιο νησί και η επιστροφή στις πρίζες σας έκατσε κάπως είτε τη βγάλατε εδώ όλη μέρα μες τη κατάψυξη σαν τον μπαρμπα Στάθη η λύση είναι μία.

Σας Περιμένουμε...

Age Requirement: 0+
Read more: http://events.myspace.com/External/MySpaceMessage/Event/View/7184506#ixzz0yYzlJw6a

GLAM BAR
DEKELEON 40 GAZI
Athens, Greece


...............
SIGNMARK Live @ Gagarin 205
11 Σεπτεμβρίου · 8:30 μ.μ. - 11:30 μ.μ.

Ο Signmark στο Gagarin 205

Του είπαν οτι δεν θα μπορούσε ποτέ να ακολουθήσει αυτό που αγαπάει. Κι όμως τα κατάφερε, και διακρίθηκε, σε βαθμό να του γίνει πρόταση να εκπροσωπήσει την Φινλανδία στην περσινή Eurovision. Μάλιστα ειναι ο πρώτος που υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο και έγινε άθελά του έμπνευση και παράδειγμα σε Αμερική, Ευρώπη και τώρα, στην Ελλάδα.

Η αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Ανάπτυξης της Ποιότητας Ζωής των Εμποδιζόμενων Ατόμων «ΔΡΩ» παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τον Signmark, στις 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:00, στο Gagarin 205 (www.gagarin205.gr).

Ο Signmark
Ο Signmark γεννήθηκε κωφός σε έναν κόσμο όπου η μουσική είναι για τους ακούοντες. Ωστόσο, ακολούθησε το παιδικό του όνειρο και έγινε ο πρώτος κωφός τραγουδοποιός που υπέγραψε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία.
Ο Φινλανδός Signmark (με πραγματικό όνομα Marko Vuoriheimo) άρχισε να γίνεται γνωστός με τη χρήση των δυνατών beats, όπου οι δυνατές και χαμηλές συχνότητες και τα μπάσα παίζουν πρωταρχικό ρόλο στις συναυλίες του. Αυτά τα στοιχεία τον βοηθούν να προσαρμόζεται στον ρυθμό, καθώς αποδεικνύει πως η μουσική είναι πολλά περισσότερα από αυτό που ακούγεται!
Ο Signmark ατάραχος στη μέση, και δύο Hip-hop τραγουδιστές δεξιά κι αριστερά του που φωνάζουν δυνατά μέσα στ'αυτιά του
Με τις δυνατότητες που του έδωσε η μουσική Hip-hop και η Rap, που ξεπερνά τους περιορισμούς της τέχνης, της κουλτούρας, της γλώσσας και των κοινωνικών προτύπων, κυκλοφόρησε το πρώτο hip-hop DVD νοηματικής γλώσσας το 2006 (album «Signmark») και υπέγραψε συμβόλαιο με την Warner Music.
Ένας hip-hop καλλιτέχνης, ο Brandon, είναι η «φωνή» του Signmark για τους ακούοντες θαυμαστές του, καθώς υποστηρίζει τον Signmark στα albums, τα videos και τις συναυλίες. Οι συναυλίες και όλα τα live shows του Signmark είναι δίγλωσσα. Τα τραγούδια είναι στα αγγλικά και στην αμερικάνικη νοηματική γλώσσα. Ο Signmark έχει ήδη προκαλέσει το διεθνές ενδιαφέρον με τις περιοδείες του σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων στην Ιαπωνία, Η.Π.Α., Ισλανδία, Ισπανία, Αιθιοπία και Ναμίμπια.
Το νέο album του Signmark με τίτλο «Breaking The Rules» κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο.
Κατά τη συναυλία του Signmark στο Gagarin 205 θα γίνουν και παράλληλες δραστηριότητες, όπως προβολή της 12λεπτης ταινίας του Olly Rilley «Born without a beat», έκθεση καλλιτεχνών στο foyer, κλπ.

Tιμή εισιτηρίου 10ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ και ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΚΙΒΩΤΟΣ (τηλ. 2107776213)
και ηλεκτρονικά στο http://www.i-ticket.gr/
Πληροφορίες για τη συναυλία: «ΔΡΩ» (www.dro.org.gr)
Περισσότερα για τον Signmark θα βρείτε στην επισημη ιστοσελίδα του: http://signmark.biz/

..............
Σπύρος Γραμμένος Live Ξάνθη 9/9/10!!!

Η rockmadness παρουσιάζει . . .
Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη ο Σπύρος Γραμμένος Live στην Ξάνθη, μαζί του ο Jim Staridas !!!

Μια βραδιά με πολύ γέλιο και μουσική!!
Ο Σπυρίδωνας Γραμμένος γεννήθηκε το 1980 μια μελαγχολική μέρα, κάτι που επηρέασε μάλλον την περαιτέρω πορεία του. πήγε σχολείο, στρατό και καθόλου πανεπιστήμιο κάτι που μάλλον επηρέασε την περαιτέρω πορεία του. Ερωτεύτηκε καμιά 40αρια γκόμενες που σίγουρα επηρέασαν την περαιτέρω πορεία του. Aμα έχει τις μαύρες του γράφει τραγουδάκια για ανεκπλήρωτους έρωτες και μπαλάντες για την αβεβαιότητα του χάισενμπεργκ. Στο ενεργητικό του έχει 7 αποτυχημένες προσπάθειες για δίαιτα, 4 προσωπικούς δίσκους (αλλά πολύ προσωπικούς), ένα σουξέ (το 4) και ένα μοτοσακό. Λατρεύει τη σπανακόπιτα της μαμάς του!. Είναι 100 κιλά, οφιούχος ταιριάζει με τις ψηλές σκορπίνες!

Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 2010
Στέκι του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ’ .
Είσοδος Ελεύθερη Φυσικά!!!
Ώρα : 22:30
Οργάνωση :
rockmadness
http://rockmadnessgr.blogspot.com/ 

.............
LIVE στο BABUENA

10 Σεπτεμβρίου στις 9:30 μ.μ. - 11 Σεπτεμβρίου στις 2:00 π.μ.
Παραλια Αναβυσου

.............
LOLEK live @ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής»

To Φεστιβάλ Ηλιούπολης φιλοξενεί τον LOLEK, στο Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δημήτρης Κιντής», την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ.. Στο όμορφο ανοιχτό θέατρο της πόλης, το οποίο περιστοιχίζεται από πράσινο και διαθέτει αναψυκτήριο με μία καταπληκτική νυχτερινή θέα έως τη θάλασσα, o folk-rock τραγουδοποιός θα παρουσιάσει το νεορομαντικό ντεμπούτο του άλμπουμ «Alone», που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από κοινό και κριτικούς, τραγούδια από την επερχόμενη ελληνόφωνη δισκογραφική του δουλειά και διασκευές.
Τον Lolek (φωνή, κιθάρα) συνοδεύουν οι μουσικοί: Μιχάλης Μοσχούτης (κιθάρα, lap-steel), Κώστας Τσιώλης (Rhodes piano, synthesizer, toy piano, μεταλλόφωνο, μελόντικα, ακορντεόν), Θάνος Κολοκυθάς (μπάσο), Θανάσης Αρχανιώτης (drums).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bio: Ο Lolek ξεκίνησε μαθήματα ακορντεόν στην ηλικία των 12 ετών και συνέχισε με κιθάρα και τύμπανα. Την περίοδο 1999-2007 συμμετείχε στα συγκροτήματα Mafia Maggots, Touched και Bolek & Lolek, όπου εγραφε μουσική και έπαιζε τύμπανα.
Ο πρώτος του δίκος με τίτλο 'Alone' κυκλοφόρησε το 2009 απο την Inner Ear. Την ίδια χρονιά, μελοποίησε το ποίημα 'Κεριά' του Κ.Π. Καβάφη (Οδός Πανός).
Έχει γράψει μουσική για τις θεατρικές παραστάσεις:
• 'Χρονικό Διάστημα' (Θεατρικό έργο βασισμένο σε ποιήματα της Κικής Δημουλά, Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, 10/2009, Σκην. Μαρίας Ξανθοπουλίδου).
• 'Pet City' (Θέατρο Σημείο, 5/2009, Σκην. Μαρίας Ξανθοπουλίδου)
http://www.myspace.com/lolekspace http://ko-kr.facebook.com/pages/Lolek/305025000371

..................
Oi AKOUSTIKOI EPIVATES sto 7 Seas


Oi Akoustikoi Epivates tha vriskonte sto 7 seas gia MIA mono vradya, elpizontas na sas xarisoun mia nixta opos aftoi kseroun. Se ixous ''entexnis'' rok mousikis tha akoustoun diafores diaskeves kommatiwn pou oloi agapame sta metra tou sigrotimatos, opos kai ta dika tous tragoudia apo ton disko SOVARA ASTEIA...Na min leipei kaneis.Gia kratiseis 25278000....Kali antamwsi epi skinis. AE
Τετάρτη στις 10:00 μ.μ. - 09 Σεπτεμβρίου στις 12:30 π.μ.

..............
Until 80's Unplugged Live @ What's New Pussycat

What's New Pussycat
Aigyptou 10, Ladadika
Thessaloníki, Greece
Αύριο στις 11:00 μ.μ. - Τρίτη στις 3:00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου