ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...31 Δεκεμβρίου

1942 Ο Βρετανός συνθέτης και κιθαρίστας Andy Summers (Andrew James Somers), μέλος του συγκροτήματος Police, γεννήθηκε στο Poulton-le-Fylde της Αγγλίας. Συνεργάστηκε επίσης και με τους Eric Burdon & The Animals.


1951 Ο Tom Hamilton (Thomas William Hamilton), μπασίστας του συγκροτήματος Aerosmith, γεννήθηκε στο Colorado Springs του Κολοράντο. Έγραψε, μαζί με τον Steven Tyler, τις δύο επιτυχίες του συγκροτήματος: "Sweet Emotion" και "Janie's Got a Gun".


1985 Ο τραγουδιστής της Country Rick Nelson (Eric Hilliard Nelson 1940-1985) απεβίωσε σε ηλικία 45 ετών, όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε, συνετρίβη στο Dallas των Η.Π.Α. Από το 1957 έως το 1973, είχε δέκα top-ten hits στο Billboard Hot 100. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame τον Ιανουάριο του 1987. Δημοφιλή τραγούδια του: "Believe What You Say", "Hello Mary Lou", "Travelin' Man", "Poor Little Fool", κ.α.

1974 Παρουσία δικηγόρων οι The Beatles υπογράφουν και τη τυπική διάλυση τους.


2004 Ο Roger Daltrey των The Who τιμάται με τον τίτλο "Commander of the British Empire" από την Βασίλισσα Ελισάβετ, για την προσφορά του στην μουσική και την φιλανθρωπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου