ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ LIVE

Με τον καινούριο χρόνο, το Μόνο Γυμνό αφήνει πίσω του 12 έτη γεμάτα δυνατές συγκινήσεις. 

Γεμάτα εντάσεις... αγάπες... φιλοδοξίες... όνειρα!!! Γεμάτα υπομονή και επιμονή, στηρίζοντας αξίες και ιδανικά. Στηρίζοντας την δική μας, την Ελληνική, την Ελληνόφωνη ροκ σκηνή. Στηρίζοντας τον Ελληνικό λόγο! Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που στάθηκαν κατά καιρούς δίπλα μας βοηθώντας με τον τρόπο τους το Μόνο Γυμνό. Τους ανθρώπους που απέδειξαν ότι έχουν τελικά "γερό στομάχι" και επιμένουν να είναι ακόμα στο πλάι μας μετρώντας τις ίδιες στιγμές μαζί μας! Τις ίδιες ανησυχίες! Τους ανθρώπους που κατάφεραν να βάλουν μαζί μας το κλάμα και το γέλιο στον ίδιο χρόνο! Το Μόνο Γυμνό σας εύχεται το νέο έτος, το 2011, να έρθει φέρνοντας αγάπη στις ψυχές μας και να φύγει αφήνοντας "διαθήκη ΙΚΑΝΗ να στηρίξει την συνέχεια". Εκ' μέρους του Μόνο Γυμνό, Νεκτάριος Θεοδώρου.

Την Πέμπτη 06-01-2011 στο ypogeio-BOHEME
Εμπορικό κέντρο Ηλιοτρόπιο
λεωφ. Ειρήνης 30-32 - Ηλιούπολη

Οι ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ, ανανεωμένοι, ακούραστοι, λογοεκκεντρικοί, ξεκινούν σε αυτόν τον όμορφο χώρο την καινούρια τους χρονιά παρέα με μια νέα και πολλά υποσχόμενη μπάντα της Ελληνικής ροκ σκηνής, τους ΕΝΕΟΥΣ.

Ώρα έναρξης προγράμματος 10:30'
Τιμή εισόδου 10 ΕΥΡΩ με ποτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου