ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...28 Δεκεμβρίου

1971 Ο συνθέτης, μουσικής για θέατρο και κινηματογράφο, Max Steiner (Maximilian Raoul Steiner 1888-1971) απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών από καρδιακή ανεπάρκεια στο Hollywood. Είναι γνωστός από τις ταινίες "Gone with the Wind" και "A Summer Place". Το 1995, το όνομα του γράφτηκε στο Songwriters Hall of Fame. Για την προσφορά του στο κινηματογράφο, κέρδισε ένα αστέρι στο Walk of Fame.


1983 Ο Αμερικανός μουσικός (τύμπανα και πλήκτρα) και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος The Beach Boys, Dennis Wilson (Dennis Carl Wilson 1944-1983) απεβίωσε σε ηλικία 39 ετών. Ο Wilson πνίγηκε στη Marina Del Rey της Καλιφόρνια και λέγεται πως μεθυσμένος καταδύθηκε με σκοπό να ανασύρει αντικείμενα που είχε πετάξει ο ίδιος στη θάλασσα μερικά χρόνια νωρίτερα. Μαζί με τα αδέρφια του Brian και Carl και τον ξάδερφο του Mike Love σχημάτισαν το συγκρότημα το 1961, κάτω από την καθοδήγηση του πατέρα του Murry Wilson. Το 1977 κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ με τίτλο "Pacific Ocean Blue".


1968 Κυκλοφορεί από το συγκρότημα The Doors το τραγούδι "Touch Me". Η τρίτη θέση, ήταν η υψηλότερη που πέτυχε το τραγούδι στο Billboard Hot 100. Ήταν μέρος του άλμπουμ "The Soft Parade" που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1969.

2001 Δικαστής μειώνει τις κατηγορίες κατά του Marilyn Manson. Η αρχική κατηγορία της "προκλητικής σεξουαλικής συμπεριφοράς" μειώθηκε σε "άτακτη σεξουαλική συμπεριφορά". Η δεύτερη κατηγορία, επίθεσης και βιαιοπραγία (πλημμέλημα) παρέμεινε ως έχει. Το συμβάν είχε λάβει μέρος σε μια συναυλία στις 30 Ιουλίου του 2001 στο Clarkston του Michigan, όπου ο Manson φέρεται ότι "επιτέθηκε" σε έναν φύλακα.

2004 Ο Wade Jones από τη Βόρεια Καρολίνα, ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του ένα πλαστικό ποτήρι με νερό, από το οποίο ο Elvis Presley ήπιε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας το 1977. Ο Jones φύλαξε το ποτήρι με το νερό για 27 χρόνια και πούλησε σε δημοπρασία στο eBay το λιγοστό νερό που δεν είχε εξατμιστεί για 455 δολάρια. Δήλωσε πως δεν έχει σκοπό να πουλήσει το ποτήρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου