ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Σαν Σήμερα...20 Ιουνίου




20 Ιουνίου 1942 Ο πιανίστας, μπασίστας, τραγουδιστής και παραγωγός Brian Wilson γεννήθηκε στο Inglewood της Καλιφόρνια. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στους The Beach Boys ως βασικός τραγουδοποιός. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Singers of All Time", βρίσκεται στη θέση 52. Το 1988, το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame. Δημοφιλή τραγούδια που φέρουν και την υπογραφή του: "Surfin' Safari", "Surfin' USA", "Fun, Fun, Fun", "California Girls", κ.α.






1954Ο Αμερικανός μπασίστας και μέλος του συγκροτήματος Van Halen, Michael Anthony (Michael Anthony Sobolewski), γεννήθηκε στο Chicago του Illinois των Η.Π.Α. Ενσωματώθηκε στο συγκρότημα με τον σχηματισμό του το 1974 και παρέμεινε μαζί τους μέχρι το 1996. Το 2003 βρέθηκε και πάλι μαζί τους για μια σειρά συναυλιών αλλά το 2006 έφυγε από την μπάντα. Σήμερα είναι μέλος του συγκροτήματος Chickenfoot, μαζί με τους Joe Satriani και τον ντράμερ των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith.



20 Ιουνίου 1974 Οι Bob Dylan & the Band κυκλοφορούν το live album "Before the Flood". Ηχογραφήθηκε κατά την διάρκεια της ομώνυμης περιοδείας που ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου από το Chicago Stadium και ολοκληρώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου στο The Forum του Los Angeles. Περιέχει τραγούδια όπως τα "Knockin' on Heaven's Door", "Don't Think Twice, It's All Right", "All Along the Watchtower", κ.α.



20 Ιουνίου 1977 Στην κορυφή του US Billboard Hot 100 βρίσκονται οι Fleetwood Mac με το τραγούδι "Dreams". Ήταν μέρος του άλμπουμ του συγκροτήματος "Rumours", του οποίου οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 40 εκατομμύρια αντίτυπα.



20 Ιουνίου 2006 Οι Arctic Monkeys ανακοινώνουν στο Τύπο πως ο μπασίστας Andy Nicholson διακόπτει την συνεργασία του με το συγκρότημα. Ο λόγος της αποχώρησης του δεν έγινε ποτέ "ξεκάθαρος"...
Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου