ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής
Η Ημέρα της Μουσικής άρχισε να γιορτάζεται στο Παρίσι το 1982, με πρωτοβουλία του τότε υπουργού Πολιτισμού Ζακ Λανγκ, ενώ το 1985 ο θεσμός εξαπλώθηκε έξω από τα γαλλικά σύνορα. Η Αθήνα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 1985, ήταν η πρώτη εκτός Γαλλίας χώρα στην οποία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή της Μουσικής.
Μέσα σε λίγα χρόνια, η Ημέρα της Μουσικής έφτασε να είναι ένας πραγματικός θεσμός, ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πολιτιστικό γεγονός που διεξάγεται κάθε 21 Ιουνίου σε περισσότερες από 22 χώρες, από την Ιρλανδία μέχρι το Καζακστάν και από τις Βαλτικές χώρες μέχρι την Κύπρο.
Ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικοί κατακλύζουν δημοτικούς χώρους, πλατείες, δρόμους, σταθμούς, πάρκα και διάφορους άλλους χώρους, παρουσιάζοντας αφιλοκερδώς συναυλίες απ' όλο το μουσικό φάσμα. Δίνεται, έτσι, η ευκαιρία για μία ευρωπαϊκή πολιτιστική γιορτή που συμβάλλει ώστε να αναπτυχθούν πολιτιστικές ανταλλαγές και συνεργασίες ανάμεσα σε νέους και καθιερωμένους καλλιτέχνες από διαφορετικές χώρες.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΙΠΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩΣΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.
ΑΠΟ ΤΙΣ 20:00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ!
...................
Μουσικές της Κρήτης
Ο Κωνσταντίνος Σκουλούδης και το συγκρότημα του συμμετέχουν στην αποχαιρετιστήρια πολιτιστική εκδήλωση του 2ου Λυκείου Δάφνης.

Αν έχει η Κρήτη δυο ψυχές η μια ψυχή είν' η λυρα...Ο Κωνσταντίνος Σκουλούδης μ'αυτή τη ψυχή φαρέτρα των μουσικών στόχων του μας ταξιδεύει μέσα απο την παραδοσιακή μουσική και σε πιο έντεχνα μονοπάτια,με σκοπό το ταξίδι να μας φέρει ακόμα πιο κοντά,στους πλούσιους ήχους κι άλλων τόπων έτσι που το μουσικό αποτέλεσμα να γίνεται δυνητικά ενιαίο..

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ : λύρα,τραγούδι
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΒΡΗΣ : λαούτο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΡΑΣ : πιάνο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΖΑΚΗΣ : κιθάρα
ΜΑΝΤΩ ΑΓΟΥΡΙΔΟΥ : βιολοντσέλλο
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ : μπάσο
ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΟΥΝΤΟΣ : κρουστά

.........................

Ο Σπύρος Γραμμένος στο 23ο Φεστιβαλ Δήμου Βύρωνα

Και το θέατρο βράχων θα γεμίσει απο μουσική, χωρό και σάτιρα , σε ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο από το Σπύρο Γραμμένο και τους φίλους του... ξέρετε τώρα αυτούς τους γνωστούς-αγνώστους... Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας , Γιώργος Μυλωνάς, Ευρυπίδης Ζεμενίδης, Ζακ Στεφάνου, Βασιλική Καρακώστα και πολλοί άλλοι ... (ε να μην κρατήσουμε και κάτι κρυφό; έτσι για το σασπένς;) ..., στα μπαλέτα η Γιάννα Μελλά , Μαρία Μελά, Φανή Μαλόβρουβα....
Ο Σπύρος Γραμμένος μαζί με την παρέα του θα μας παρουσιάσει όμορφες και ερωτικές στιγμές απο τον πολυπόθητο προσωπικό του δίσκο «Λίγο πριν τα τιράντα» που μόλις κυκλοφόρησε και όχι μόνο... τραγουδάκια.... ποιηματάκια... και πολλάααα αστειάκια με αγάπη από τον Σπύρο για όλους εμάς...!

....................

2o ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ

Στο 2ο ΚΑΣΤΡΟ της ΜΠΥΡΑΣ στην παραλία του Λευκού Πύργου, από τις 22 έως τις 27 Ιουνίου τα απογεύματα, και στις 26 & 27 Ιουνίου από το μεσημέρι.
Δύο τεράστιες τηλεοράσεις θα είναι στημένες για τους λάτρεις της μπάλας και του Μουντιάλ και στο stage καθημερινά γκρουπάκια θα μας ταξιδεύουν σε ρυθμούς ροκ, ποπ, έντεχνους και λαϊκούς.
Οι : Παναγιώτης Δόβας & Εnallax Band, Τhe Blues Trouble,
Fouskes, Καίσαρας Κίκης, Lemonostifel, Καμάς Γ.
και οι Οργανωμένοι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου