ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Σαν Σήμερα...25 Ιουνίου

25 Ιουνίου 1954 Ο κιμπορντίστας των Toto, David Paich (David Frank Paich), γεννήθηκε στο Los Angeles της California. Μεγαλύτερη επιτυχία τους το τραγούδι "Africa", το οποίο ανέβηκε στην πρώτη θέση του US Billboard Hot 100 το 1983. Μαζί με το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει 17 άλμπουμ με πωλήσεις πάνω από 30 εκατομμύρια αντίτυπα.



25 Ιουνίου 1988 Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του Αμερικανικού συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers, Hillel Slovak (1962-1988), βρέθηκε νεκρός στο Λος Άντζελες από υπερβολική δόση ηρωίνης, λίγο μετά την επιστροφή του συγκροτήματος από την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία. Μαζί με τους Red Hot Chili Peppers ηχογράφησε δύο άλμπουμ, τα "Freaky Styley" (1985) και "The Uplift Mofo Party Plan" (1987).

25 Ιουνίου 1966 Στην πρώτη θέση των Βρετανικών Singles Chart βρίσκονται οι The Beatles με το τραγούδι "Paperback Writer".



25 Ιουνίου 1977 Σε συναυλία που δίνουν οι Pink Floyd, στα πλαίσια της Animals Tour στο Cleveland Stadium των Η.Π.Α., συγκεντρώνουν πάνω από 83 χιλιάδες θεατές και γίνονται το πρώτο συγκρότημα που 'μαζεύει' τόσο κόσμο σε μια μόνο συναυλία.



25 Ιουνίου 1996 Οι Kiss, ενόψη της παγκόσμιας περιοδείας τους Alive/Worldwide Tour, κυκλοφορούν το live άλμπουμ "You Wanted The Best, You Got The Best". Τα τραγούδια είναι μια επιλογή από τα προηγούμενα live άλμπουμ "Alive!" και "Alive II".


25 Ιουνίου 2006 Για δεύτερη εβδομάδα, στην πρώτη θέση των Βρετανικών Albums Chart βρίσκονται οι Keane με το άλμπουμ "Under the Iron Sea". Είναι το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του Βρετανικού alternative rock συγκροτήματος και είχε κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου. Μπήκε στα Βρετανικά charts κατευθείαν στην πρώτη θέση και την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πούλησε πάνω από 200 χιλιάδες αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Is It Any Wonder?", "Nothing in My Way", "Crystal Ball", κ.α.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου