ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Σαν Σήμερα...1 Ιουνίου

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΛΑΡΟΙ ΦΕΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΟΚΤΕΙΛ!!!!

1 Ιουνίου 1947 Γεννήθηκε στο Hillingdon του Λονδίνου, ο κιθαρίστας Ronnie Wood (Ronald David Wood). Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στα συγκροτήματα: The Birds, The Jeff Beck Group, The Faces, αλλά κυρίως από τους The Rolling Stones. Ενσωματώθηκε στο συγκρότημα μετά την αποχώρηση του Mick Taylor το 1974 και παραμένει μέχρι σήμερα. Εκτός των Rolling Stones έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως: Prince, Bob Dylan, David Bowie, Eric Clapton, Bo Diddley, Ringo Starr, Aretha Franklin, κ.α. Έχει κυκλοφορήσει συνολικά 13 σόλο άλμπουμ. Θεωρείται ένας από τους σπεσιαλίστες της τεχνικής slide.

1 Ιουνίου 1959 Ο Βρετανός μουσικός Alan Wilder γεννήθηκε στο Hammersmith του Λονδίνου. Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Depeche Mode από το 1982 έως και το 1995. Μετά την αποχώρηση του από το συγκρότημα, την ημέρα που έκλεινε τα 36 του χρόνια, ασχολείται αποκλειστικά με το μουσικό project Recoil.

1 Ιουνίου 1974 Η Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Alanis Morissette γεννήθηκε στην Ottawa του Ontario. Έχει κερδίσει 2 American Music Awards, 12 Juno Awards και 7 Grammy Awards. Κέρδισε την προσοχή της διεθνούς μουσικής κοινότητας. με την κυκλοφορία του τρίτου της άλμπουμ "Jagged Little Pill" που περιείχε επιτυχίες όπως: "You Oughta Know", "Ironic", κ.α. Έχει κυκλοφορήσει 7 στούντιο άλμπουμ. Δημοφιλή τραγούδια της: "Thank U", "I Was Hoping", "Hands Clean", "Underneath", κ.α.

1 Ιουνίου 1967 Οι The Beatles κυκλοφορούν το όγδοο άλμπουμ τους, με τίτλο "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band". Παρέμεινε 27 εβδομάδες στο Νο1 των Βρετανικών Album Chart και 15 εβδομάδες στο Νο1 του US Billboard 200. Χαρακτηρίζεται από τους πειραματισμούς του συγκροτήματος μέσα από διάφορα μουσικά στυλ όπως jazz, rock 'n' roll αλλά και την παραδοσιακή Ινδική μουσική. Το 1968 κέρδισε 4 βραβεία Grammy μεταξύ αυτών τα "Album of the Year" και "Best Engineered Recording, Non-Classical". Είναι πρώτο στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "500 Greatest Albums of All Time". Δημοφιλή τραγούδια: "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", "With a Little Help from My Friends", "Lucy in the Sky with Diamonds", "A Day in the Life", κ.α.

1 Ιουνίου 1977 Κυκλοφορεί το έκτο στούντιο άλμπουμ του Αμερικανικού Hard rock συγκροτήματος KISS, με τίτλο "Love Gun". Οι πωλήσεις του θα φτάσουν τα τρία εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Christine Sixteen", "Shock Me", "Love Gun", κ.α.

1 Ιουνίου 2003 Ο μπασίστας των Slipknot, Paul Gray ή αλλιώς "The Pig" συλλαμβάνεται στην Iowa των Η.Π.Α., μετά από ατύχημα που είχε με το αμάξι του, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου