ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ο OZZY OSBOURNE θα κυκλοφορήσει το SCREAM + VIDEO

Ο OZZY OSBOURNE θα κυκλοφορήσει το SCREAM - το πρώτο του album μετά από τρία χρόνια σχεδόν και το 10ο συνολικά studio album του?στις 15 Ιουνίου από την Epic Records. Το album, σε παραγωγή του OZZY και του Kevin Churko (είχαν ξανασυνεργαστεί στο Black Rain το 2007) , έχει ως πρώτο single το Let Me Hear You Scream. Ο πολυπλατινένιος, βραβευμένος με Grammy, Rock and Roll Hall of Famer ηχογράφησε το μεγαλύτερο μέρος του SCREAM στο home στούντιό The Bunker στο Los Angeles και έγραψε όλα τα τραγούδια μαζί με τον Churko. Επιπλέον, το άλμπουμ εγκαινιάζει την πρώτη εμφάνιση του νέου κιθαρίστα του OZZY, τον έλληνα Gus G. Η μπάντα του OZZY περιλαμβάνει επίσης τον μπασίστα Blasko, τον ντράμερ Tommy Clufetos και τον Adam Wakeman στα πλήκτρα. Εκτός από το Let Me Hear You Scream, τα κομμάτια που σίγουρα θα περιλαμβάνονται στο album είναι τα: Diggin Me Down, Let It Die, Soul Sucker, Fearless, I Want It All, Time, Crucify και I Love You All.
Ο OZZY θα ξεκινήσει για μία 18-μηνη παγκόσμια tour (ημερομηνίες TBA) για την υποστήριξη του SCREAM και θα έρθει και για μια συναυλία στο TerraVibe Park στην Μαλακάσα στις 25 Σεπτεμβρίου!
Ο OZZY πρόσφατα μπήκε δυναμικά και σε μη-μουσικό chart με την αυτοβιογραφία του I AM OZZY (Grand Central Publishing)--η απίστευτη ιστορία του rock ειδώλου, φανερώνεται για πρώτη φορά, με το χιουμοριστικό, πνευματώδες και αμίμητο ύφος του--ξεκίνησε από το #2 της New York Times best-sellers list με λαμπρές κριτικές.
Eν τω μεταξύ, αποφάσισε να περάσει ένα απόγευμα παριστάνοντας το ομοίωμα του εαυτού του στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Madame Tussaud και να τρομάξει τους φαν του!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου