ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...


Σαν σήμερα 8 Φεβρουαρίου 1973
Ο Max Yasgur, του οποίου η φάρμα (Bethel, New York) χρησιμοποιήθηκε για το Woodstock Festival του 1969, πέθανε από καρδιακή προσβολή στην Florida. Μετά από το φεστιβάλ, ο Yasgur όχι μόνο δέχτηκε μηνύσεις από γείτονες του για καταστροφές που είχαν κάνει τα παιδιά των λουλουδιών αλλά ήταν ανεπιθύμητος ακόμα και στο κεντρικό πολυκατάστημα του Bethel στην Νέα Υόρκη. Το περιοδικό Rolling Stone αφιέρωσε για την νεκρολογία του μια ολόκληρη σελίδα, γεγονός σπάνιο για κάποιον που δεν ήταν μουσικός



Σαν Σήμερα το 1961 Ο τραγουδιστής του heavy metal συγκροτήματος Mötley Crüe, Vince Neil (Vincent Neil Wharton), γεννήθηκε στη California. Είναι μέλος του συγκροτήματος από το 1981. Έχουν κερδίσει ένα American Music Award, "Heavy Metal/Hard Rock Album" για το "Dr.Feelgood" (1991). Οι πωλήσεις τους ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια αντίτυπα.



8 Φεβρουαρίου 1990 Ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Del Shannon αυτοκτόνησε στο σπίτι του στην Santa Clarita της California. Έγινε γνωστός το 1961, με το τραγούδι "Runaway".




8 Φεβρουαριου 1964 ο κυβερνήτης της Αμερικάνικης πολιτεία Indiana ανακηρύσσει το τραγούδι-επιτυχία των Kingsmen "Louie Louie" πορνογραφικό και ζητάει από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πολιτείας να μην το αναμεταδίδουν. Σήμερα ο εκδότης του τραγουδιού, Max Firetag, προσφέρει χίλια δολάρια σε όποιον του "υποδείξει" τους πορνογραφικούς στιχους..




8 Φεβρουαρίου 1969
Οι Eric Clapton, Ginger Baker, Stevie Winwood και Rich Grech δημιουργούν το rock συγκρότημα Blind Faith.




8 Φεβρουαρίου 1993 Κυκλοφορεί το τρίτο σόλο άλμπουμ του Mick Jagger, "Wandering Spirit". Στη νέα του δισκογραφική προσπάθεια συμμετέχουν ο Lenny Kravitz και ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers, Flea. Το άλμπουμ σκαρφαλώνει μέχρι την 11η θέση του US Billboard 200 (albums) και την 12η στα Βρετανικά Album Charts. Έγινε χρυσός στις ΗΠΑ.




Στις 8 Φεβρουαριου 2000 Κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος 3 Doors Down, "The Better Life". Πούλησε πάνω από 6 εκατομμύρια αντίτυπα και έγινε 6 φορές πλατινένιο. Ήταν το 11ο άλμπουμ σε πωλήσεις για το 2000.



8 φεβρουαριου 2009 πέρισυ δηλαδη!!!! Στα 51α βραβεία Grammy, οι Robert Plant (Τραγουδιστης των Led Zeppelin) και Alison Krauss κερδίζουν συνολικά 5 βραβεία μεταξύ αυτών τα Album of the Year και Record of the Year για το άλμπουμ "Please Read the Letter". Το Grammy Song of the Year κερδίζουν οι Coldplay για το τραγούδι "Viva la Vida". Οι Radiohead φεύγουν και αυτοί με βραβείο, Best Alternative Music Album, "In Rainbows".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου