ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Σαν σημερα... 9 Φεβρουαρίου



9 Φεβρουαριου 1981 Ένας από τους πρώτους rock and roll καλλιτέχνες, ο Bill Haley πέθανε στο Texas σε ηλικία 56 ετών. Ήταν μέλος του συγκροτήματος Bill Haley & His Comets και το 1953 γνώρισαν μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι "Rock Around the Clock". Τον αποκαλούν και "Father of Rock and Roll".



9 Φεβρουαρίου 1964 Οι The Beatles βρίσκονται για δεύτερη ημέρα στην Αμερική και εμφανίζονται στο τηλεοπτικό σόου του CBS, The Ed Sullivan Show. Ερμηνεύουν το Νο1 τραγούδι τους εκείνη την εποχή στην Αμερική, "I Want To Hold Your Hand". Για τις 728 διαθέσιμες θέσεις του σόου, η παραγωγή της εκπομπής έλαβε 50.000 αιτήσεις συμμετοχής



9 Φεβρουαριου 1970 Νο1 στην Μεγάλη Βρετανία σήμερα είναι το δεύτερο άλμπουμ των Led Zeppelin, Led Zeppelin II. Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1969 από την Atlantic Records και ουσιαστικά ήταν παραγωγή του κιθαρίστα του συγκροτήματος Jimmy Page. Έγινε 12 φορές πλατινένιο στην Αμερική και 4 φορές στη Μεγάλη Βρετανία. Δημοφιλή τραγούδια: "Whole Lotta Love", "Heartbreaker", "Moby Dick", κ.α.



9 Φεβρουαρίου 1972 Ο Paul McCartney δίνει την πρώτη του συναυλία με το νέο του συγκρότησα, Wings, στο Πανεπιστήμιο του Nottingham στην Αγγλία.



9 Φεβρουαρίου 1993 Η Annie Lennox γίνεται μητέρα φέρνοντας στον κόσμο την πρώτη της κόρη, Tali. Η Tali Lennox θα ακολουθήσει αργότερα επιτυχημένη καριέρα μοντέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου