ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Αστυνομικός δεν αναγνώρισε τον Bob Dylan και τον συνέλαβε

Θύμα της νέας γενιάς έπεσε ο Bob Dylan καθώς 24χρονη αστυνομικός, δεν τον αναγνώρισε, τον πέρασε για ύποπτο και τον συνέλαβε.

Το περιστατικό έγινε τον περασμένο μήνα στο Λονγκ Μπραντς του Νιου Τζέρσεϊ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του. Ο 68χρονος Dylan έκανε το περίπατο του υπό βροχή όταν κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία λέγοντας πως ένας εκκεντρικός ηλικιωμένος άντρας περιφέρεται στη γειτονιά τους. Την κλήση απάντησε η 24χρονη αστυνομικός, Kristie Buble η οποία αν και ο θρύλος της μουσικής της είπε ποιος είναι, αυτή δεν τον αναγνώρισε και του ζήτησε ταυτότητα. Το πρόβλημα ήταν πως δεν την είχε μαζί του.


«Έτυχε να βρίσκομαι κοντά οπότε εγώ πήγα στην καταγγελία. Τον ρώτησα το όνομα του και μου απάντησε, Bob Dylan. Έχω δει φωτογραφίες του αλλά δεν μου έμοιαζε καθόλου για τον Bob Dylan, έτσι του ζήτησα ταυτότητα αλλά δεν την είχε», τόνισε η νεαρή αστυνομικός ενώ στη συνέχεια είπε πως τον έβαλε στο περιπολικό ώστε να βρουν κάποιον που θα μπορέσει να επιβεβαιώσει ποιος είναι. Ο Dylan την οδήγησε στο ξενοδοχείο του όπου βλέποντας τα λεωφορεία και τα αυτοκίνητα των συνεργατών του, αντιλήφθηκε το λάθος της.


Πριν λίγους μήνες, ο Dylan είχε ένα ανάλογο περιοδικό. Το περασμένο Μάιο βρέθηκε στο σπίτι του John Lennon όπου έχει μετατραπεί σε μουσείο και η παρουσία του πέρασε απαρατήρητη αφού κανένας επισκέπτης δεν κατάλαβε πως δίπλα τους ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ποιητές της rock.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου