ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

1st Creta Run - Σε μία εβδομάδα

Αύγουστος του 69’. 40 χρόνια έχουν περάσει από το αξέχαστο Woodstock, οι περισσότεροι ήμασταν αγέννητοι τότε.Αύγουστος του 09’.
Σε μία εβδομάδα ξεκίνα το δικό μας φεστιβάλ και προσπαθήσαμε-προσπαθούμε μέχρι την τελευταία στιγμή να μήνη αξέχαστο σε όσους παραβρεθούν.Μια τίμια προσπάθεια, γεμάτη με Αγάπη και μεράκι να γίνει κάτι το διαφορετικό στα γνωστά από παλιά με του Hyppies Μάταλα.08:20 πρωί, 28 Αυγ.
Παρασκευή στο λιμάνι του Ηρακλείου ξεκινάμε όσοι έχουν μηχανές για τα Μάταλα.
Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να ξεκινήσουν ότι ώρα θέλουν, όλα θα είναι έτυμα να τους υποδεχτούν να στήσουν την σκηνή τους η να φιλοξενηθούν στα φιλικά ξενοδοχεία.
Δύο μέρες με live συναυλίες, πολλά happenings και ανεβασμένη διάθεση, ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι.
Μετά το διήμερο θα συνεχίσουμε με τις μηχανές για μια βόλτα στην Κρήτη και Κυριακή βράδυ θα αποχαιρετίσουμε στο λιμάνι τους φίλους και αδελφούς που ήρθαν να περάσουν καλά μαζί μας.
Στο site μας στο http://www.cretarun.com θα αναρτηθούν μετά το φεστιβάλ πολλές φωτογραφίες και βίντεο να θυμόμαστε το 1st Creta Run2010 υπόσχεση για το 2nd Run

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου