ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Οι Radiohead χαρίζουν το νέο τους τραγούδι

Από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, το νέο τραγούδι του δημοφιλούς ροκ συγκροτήματος Radiohead, με τίτλο «These Are My Twisted Words», διατίθεται δωρεάν από το επίσημο site τους (http://www.radiohead.com/).
Το συγκεκριμένο τραγούδι είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο από τις 13 Αυγούστου, ακολουθούμενο από φήμες ότι επρόκειτο για ένα από τα τραγούδια ενός νέου E.P. των Radiohead. Όπως ήταν αναμενόμενο, λίγες ημέρες μετά το ίδιο το συγκρότημα διέθεσε το τραγούδι επίσημα, αλλά δεν επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του E.P.
«Είναι ένα από τα τραγούδια που ηχογραφούμε εδώ και λίγο καιρό, το πρώτο που ολοκληρώθηκε. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό», έγραψε στο site ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Colin Greenwood. «Υπάρχουν και άλλα τραγούδια σε διάφορες φάσεις ολοκλήρωσης, αλλά αυτό θα παίξουμε περισσότερο στις φετινές καλοκαιρινές συναυλίες», συμπλήρωσε, εννοώντας τις εμφανίσεις τους στα σημαντικά φεστιβάλ του Leeds και του Reading.Οι Radiohead είναι από τους πρώτους καλλιτέχνες που έβγαλαν κόκκινη κάρτα στη μουσική βιομηχανία, όταν τον Οκτώβριο του 2007, ελεύθεροι πια από τα πολυετή συμβόλαιά τους με διάφορες εταιρείες, διέθεσαν ολόκληρο το νέο τους άλμπουμ «In Rainbows» από το διαδίκτυο σε ελεύθερη τιμή (άφησαν, δηλαδή, τον κάθε αγοραστή να καθορίσει την τιμή που ήθελε να πληρώσει για το άλμπουμ). Το εγχείρημα είχε τεράστια επιτυχία, με 1,2 εκατομμύρια downloads την πρώτη μέρα διάθεσής του και τη μέση τιμή να καθορίζεται τελικά από το κοινό γύρω στα 8 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου