ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

"Midnight in Athens" ΤΣΑΚΑΛΑΚΟΣ+ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ+ ΜΑΛΟΥ Live στο "MONASTIRAKI STAGE " (κάθε Παρασκευή + Σάββατο από 02.11.12)


Midnight in Athens 

Η μουσική μεταμορφώνει! 


Έτσι, όσοι βρεθούν φέτος στο "Μonastiraki Stage" (το ανακαινισμένο καφέ Τερίνα), τη νέα μουσική σκηνή στο κέντρο της πόλης, θα ζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο μια άλλη Αθήνα. Απο τις 2 Νοεμβρίου, τρεις νέοι καλλιτέχνες - ο Τσακαλάκος, ο Μιχαλακάκος και η Μαλού – παρασύρουν τους θεατές σ' ένα μουσικό ταξίδι από το "Money money money" των Abba μέχρι το "Je veux" της Zaz, κι από το "Δεν τελειώσαμε" του Ρέμου (σε jazz εκδοχή!) μέχρι το "I'm sexy and I know it". Ανάμεσα στα τραγούδια μπλέκονται χιουμοριστικά σκετς και αυτοσχεδιασμοί από τον ηθοποιό Νικορέστη Χανιωτάκη. Τίτλος αυτού του πολύχρωμου live set: "Midnight in Athens".

Ο εκρηκτικός Παναγιώτης Τσακαλάκος, μετά τη νίκη του στο Greek Idol 2, έχει ήδη κυκλοφορήσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά "Θα με βρεις" (Universal), όπου αποκαλύπτει, εκτός από το ερμηνευτικό, και το συνθετικό του ταλέντο.

Ο εναλλακτικός Σταύρος Μιχαλακάκος, νικητής του X-Factor 2, έχει κυκλοφορήσει το single "Να με καταστρέψεις γλυκά", με το οποίο πήρε το βραβείο Best Alternative Video-clip στα Mad Awards 2012. 

Η μεσογειακή Μαλού ετοιμάζει το πρώτο της single, διατηρώντας πάντα το χαλαρό, ανεπιτήδευτο ύφος που την έκανε να ξεχωρίσει στο Greek Idol 2.

Ο πολύπλευρος Νικορέστης Χανιωτάκης, ηθοποιός και σκηνοθέτης, έκανε αίσθηση πέρυσι με τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ "Αναζητώντας τον Αττίκ".


MONASTIRAKI STAGE Καπνικαρέας 35, Πλάκα
Μουσική παράσταση Midnight in Athens 
από την Παρασκευή 02.11.12
και κάθε Παρασκευή - Σάββατο 
doors open 22.00
είσοδος με ποτό €7,00


Παίζουν οι μουσικοί:

Κιθάρα: Αποστόλης Στίκας
Πλήκτρα: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος
Τύμπανα: Βαγγέλης Παπαχρηστόπουλος
Μπάσο: Θανάσης Γιαννίτσας
Σαξόφωνο: Sam Marlieri

Επιμέλεια ήχου: Μανώλης Ψάρρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου