ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος@«Πολιτεία Live Bar»


Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στην μουσικοθεατροπαρανοϊκή του παράσταση «Ένας Τρελλός» στην σκηνή του «Πολιτεία Live Bar»

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 21:30, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι Sleeping band θα παρουσιάσουν, στην σκηνή του «Πολιτεία Live Bar», την μουσικοθεατροπαρανοϊκή τους παράσταση «Ένας Τρελλός».
Μετά την περιοδεία του καλοκαιριού και την μεγάλη συναυλία, με καλεσμένους πολλούς ηθοποιούς και μεγάλους τραγουδιστές, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων τον Σεπτέμβριο, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” επιστέφουν με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια για την συνέχεια της μουσικοθεατροπαρανοϊκής τους παράστασης, η οποία στηρίζεται στην γοητεία του απρόβλεπτου και την διάθεση για αυτοσχεδιασμό. Μια παρέα λοιπόν αλλάζει ήχους, ρυθμούς και μπλέκει ευχαρίστα τα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής, την προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη, αλλά και από το νέο c.d. του με τίτλο “Ένας τρελλός”, που σύντομα θα αποβιβαστεί στα δισκοπωλεία.
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, οι “Sleeping Band”, ο Κώστας Μπέζος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Goran Βregovic, ο Βασίλης Τσιτσάνης, και όλοι οι σύνθετες των μεγάλων τραγουδιών μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ξενοιασιά! ! !

«Πολιτεία Live Bar»
Διεύθυνση: Ακτή Δυμαίων 84, 263 33 Πάτρα
Τηλ. κρατήσεων-επικοινωνίας:2610 342200
Προπώληση:10,00€ 
Γενική Είσοδος: 12,00€
Πόρτες ανοιγουν: 21:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου