ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

The BET live!!!


Εναρξη 22:30, Είσοδος Ελεύθερη
Τελευταία παράσταση για τον Οκτώβρη!!!

Οι γνωστοί πλέον “The Bet”, με έτοιμο το EP τους “In Motion”, έρχονται στο Αλάβαστρο για να γεμίσουν τα Σάββατα του Οκτώβρη με τις MoTown, Funk, Rock μουσικές τους...πάντα in motion!!!
Το πενταμελές συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2010, χτίζοντας το όνομα τους μέσα από τις ασταμάτητες ζωντανές εμφανίσεις που έδιναν τα μέλη του σε όλη τη χώρα. Από το 2011 άρχισαν να κερδίζουν airplay με την εξαιρετική διασκευή στο “Who’ll Pay Reparations” του Gil Scott Heron, άλλα παράλληλα συνεχίζουν να κερδίζουν και το κοινό με το πάθος και τη ενεργητικότητα τους επί σκηνής όπου και αν εμφανίζονται. Ένα από τα δυνατά χαρτιά της μπάντας είναι οι διασκευές γνωστών τραγουδιών όπως τα “Who’ll Pay Reparations” (Gil Scott Heron), "Since I've Been Loving You" (Led Zeppelin), "Mercy" (Duffy), "I Need A Dollar" (Alloe Black), Wonderwall (Oasis) τα οποία και προσαρμόζουν στο Power Soul, Blues-Rock στυλ τους. Το συγκρότημα όμως δεν μένει εκεί και αποφασίζει να κυκλοφορήσει ένα ΕΡ σε ψηφιακά μορφή και με δικά του τραγούδια μέσα από το ανεξάρτητο label της Restless Wind. Αυτό πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουλίου 2012, ανοίγοντας τον δρόμο των The Bet και στη δισκογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου