ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

THERION: Πληροφορίες για τα εισιτήρια και τις support μπάντες στις συναυλίες τους τον Οκτώβριο




Εδώ και μερικούς μήνες είχε ανακοινωθεί πως οι Therion πρόκειται να βρεθούν τον Οκτώβριο στην χώρα μας για δύο συναυλίες, στα πλαίσια της επετειακής τους περιοδείας για τα 25 χρόνια της μπάντας. Συγκεκριμένα, οι Σουηδοί θα εμφανιστούν στις 20 Οκτωβρίου στον νέο χώρο του Principal Club Theater στον Μύλο στην Θεσσαλονίκη, και στις 21 Οκτωβρίου στο Gagarin 205 στην Αθήνα.
Σήμερα γνωστοποιήθηκαν τα support σχήματα και οι πληροφορίες για τα εισιτήρια.
Μαζί, λοιπόν, με τους Σουηδούς τον Οκτώβριο στην Ελλάδα, θα δούμε δύο female-fronted μπάντες, τους Γάλλους gothic symphonic metallers Elyose και τους Ισπανούς progressive symphonic metallersAntalgia.
Τιμές Εισιτηρίων:
Θεσσαλονίκη: 25 ευρώ (προπώληση) - 28 ευρώ (ταμείο)
Αθήνα: 28 ευρώ
H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 23 Μαΐου.


Σημεία προπώλησης:
Ticket House | Musicland | Allou! Fun Park | Ster Cinemas Escape (Ίλιον) | www.123tickets.gr



Ήδη, πάντως, οι Therion, ενόψει του εορτασμού για τα 25 χρόνια πορείας τους, ετοιμάζουν τηνεπόμενη κυκλοφορία τους η οποία θα είναι τεράστια, όμως προς το παρόν ο Christofer Johnsson παραμένει σιωπηλός σχετικά με την θεματολογία του άλμπουμ. Αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν την έναρξη του Therion 25th Anniversary Tour (www.nuclearblast.de/therion).
«Θα είναι μια ηχογράφηση για την επέτειο των 25 ετών, αλλά δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τα προηγούμενα άλμπουμ μας και θα είναι εντελώς 
διαφορετική από τις προηγούμενες που έχουμε εορτάσει...» (Christofer Johnsson).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου