ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ILION ROCK LIVE - Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 1965 - 2012

ΚΑΣΤΟΡΕΣ
Από τα πιο γνωστά συγκροτήματα της Δυτικής Αθήνας με έδρα τα περιβόλια του Αγίου Φανουρίου και στη συνέχεια το Περιστέρι.
Ένα από τα δυναμικότερα τρίο στην Ελλάδα από το 1973 και που για 2 χρόνια τα πρωϊνά κάθε Κυριακής εμφανίστηκαν σε πλήθος συναυλίες σε όλη την Αττική. Με δικά τους τραγούδια και ξένο ρεπερτόριο έβαλαν την μεγάλη τους σφραγίδα σχεδόν σε όλους τους τότε γνωστούς κινηματογράφους της εποχής.....
Συμμετέχουν με δική τους σύνθεση και ελληνικό στίχο στο περίφημο τότε ΠΟΠ ΦΕΣΤΙΒΑΛ και στον δίσκο βινιλίου που κυκλοφόρησε. Για τους παλιούς θαυμαστές τους θα κάνουν μια ειδική πρώτη εμφάνιση στο Φεστιβάλ Ilion Rock Live σε συνεργασία με τα μέλη του εξίσου σημαντικού συγκροτήματος των FROG'S EYE που τότε άνοιγε τις συναυλίες τους.


ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:
Γιώργος Σιέρρας, κιθάρες
Γρηγόρης Ρουμελιώτης, μπάσο - φωνή
Σπύρος Φατούρος, τύμπανα

‎"Ηρακλής & Λερναία Ύδρα", ροκ γκρουπ με ελληνικό στίχο.

Ο Ηρακλής έδωσε ζωή ξανά στη Λερναία Ύδρα. Έχοντας στο πλάι του τον Μιχάλη Νικολαΐδη (Μπάσο) και Βαγγέλη Ευσταθίου (Τύμπανα), δυο ιστορικά μέλη του γκρουπ, και δυο νέα μέλη, ο Παντελής Ματσούκας (Πλήκτρα) και η Λουίζα Καλλονά (Βιολί, Πλήκτρα).

Ο "Ηρακλής & Λερναία Ύδρα", ροκ γκρουπ με ελληνικό στίχο και έθνικ-τζαζ στοιχεία, επανήλθε το 2008 με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο "Κύτταρο", όπου ήταν προσκεκλημένοι όλα τα μέλη που πέρασαν από τη "Λερναία Ύδρα", (πάνω από ογδόντα μουσικοί).

Από τότε το συγκρότημα κάνει εμφανίσεις σε επιλεγμένους χώρους.
Για το 2012 το συγκρότημα θα κάνει συναυλίες τόσο στην Αθήνα και τις γύρω περιοχές, όσο και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Το σχήμα στη βασική του μορφή:
Ηρακλής Τριανταφυλλίδης: Τραγούδι, Κιθάρα, Βιολί
Μιχάλης Νικολαΐδης : Μπάσο
Βαγγέλης Ευσταθίου: Τύμπανα
Παντελής Ματσούκας: Πλήκτρα
Λουίζα Καλλονά : Βιολί, Πλήκτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου