ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

PANTERA: Επετειακή επανακυκλοφορία του "Vulgar Display of Power" τον Μάιο
Sunday, 26 February 2012 13:03

Στις 15 Μαΐου πρόκειται να βγει στην αγορά μια επετειακή CD/DVD έκδοση για τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του “Vulgar Display of Power” των Pantera, η οποία στο CD θα περιλαμβάνει όλο το album σε remastered μορφή, καθώς και το “Piss”, ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι από τα sessions του “Vulgar…”, ενώ το DVD θα έχει το show που έδωσαν οι Pantera στις 12 Σεπτεμβρίου του 1992 στοMonsters of Rock της Ιταλίας και τα 3 video-clips του δίσκου.

Ο Vinnie Paul, ο drummer των Pantera, μιλώντας για το "Piss", είπε τα εξής: «Κάποια μέρη του πάρθηκαν για άλλα τραγούδια, αυτό ήταν το μόνο κομμάτι που δεν μπήκε στο album. Στους Pantera, ποτέ δεν είχαμε τραγούδια που δεν έβρισκαν τον δρόμο τους στον δίσκο. Αν ήταν να γράψουμε 11 τραγούδια, τότε θα γράφαμε 11 ποιοτικά τραγούδια. Κάποιες μπάντες γράφουν 40 τραγούδια και ελπίζουν να έχουν 9 καλά τραγούδια μέσα στον σωρό. Αυτό είναι μαλακία. Γιατί να μην επικεντρωθείς στο να γράψεις 9 φοβερά τραγούδια και να ξεχάσεις τα υπόλοιπα 31; Τέλος πάντων, αυτό το τραγούδι, εκείνη την εποχή, δεν νιώθαμε πως έπρεπε να μπει στο album, οπότε το αφήσαμε στο ράφι. Όταν άρχισα να ψάχνω στα αρχεία μου, χαρήκαμε πολύ που το βρήκαμε. Είναι το μόνο πλήρες ανέκδοτο Pantera κομμάτι που έχει υπάρξει ποτέ και θα είναι μέρος του πακέτου. Θα είναι ωραίο να ακούς το πρώτο νέο πράγμα από τους Pantera μετά το 2000».
Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα δείγμα 20 δευτερολέπτων από το “Piss”.


HIGH ON FIRE: Τον Απρίλιο το νέο τους album
Friday, 24 February 2012 10:42

Δύο χρόνια μετά το “Snakes for the Divine”, οι Αμερικανοί heavy-as-fuck metallers High on Fire, επιστρέφουν με το “De Vermis Mysteriis” (τα μυστήρια του σκώληκα), το νέο τους album, στις 3 Απριλίου.
Το “De Vermis Mysteriis” ηχογραφήθηκε στα GodCity Studios του Salem της Μασαχουσέτης μεπαραγωγό τον κιθαρίστα των ConvergeKurt Ballou, και πήρε τον τίτλο του από ένα φανταστικό γριμόριο του συγγραφέα Robert Bloch, συγγραφέα που επηρεάστηκε αλλά και επηρέασε τον H.P. Lovecraft.
Ο αρχηγός των High on Fire, Matt Pike, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το νέο τους album, είπε: «ετοιμαστείτε για το σκοτεινό σας ταξίδι»…
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το track-listing του “De Vermis Mysteriis”.

01. Serums Of Liao
02. Bloody Knuckles
03. Fertile Green
04. Madness Of An Architect
05. Interlude
06. Spiritual Rites
07. King Of Days
08. De Vermis Mysteriis
09. Romulus And Remus
10. Warhorn


MICHAEL SCHENKER: Για δύο special συναυλίες στην Ελλάδα τον Απρίλιο
Thursday, 23 February 2012 11:58

Το όνομα του Michael Schenker δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις… Ένας από τους σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς κιθαρίστες όλων των εποχών, με 40 χρόνια καριέρας και θητεία σε Scorpions και UFO, αλλά και στους δικούς του M.S.G., θα βρεθεί την Παρασκευή 20 Απριλίουστην σκηνή του Gagarin 205 για ένα show που θα περιλαμβάνει κομμάτια από το πρόσφατο “Temple of Rock” album του αλλά και από όλη την καριέρα του.
Η συναυλία θα αποτελεί, μάλιστα, ένα άτυπο “reunion” πρώην μελών των Scorpions, αφού μαζί του θα βρίσκονται ο Francis Buchholz στο μπάσο και ο Herman Rarebell στα τύμπανα, με τον Wayne Findlay (M.S.G.) να αναλαμβάνει τα πλήκτρα και τις δεύτερες κιθάρες και τον Doogie White (πρώην Rainbow, Malmsteen, κ.ά) να βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο. Την βραδιά θα ανοίξουν οι Βρετανοί metallers Fury UK.
Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα: Ticket HouseMetal EraPublic (Σύνταγμα, Mall Αμαρουσίου, Mall Αγίου Δημητρίου, Πειραιάς, Γλυφάδα) και ηλεκτρονικά από τα www.ticketpro.gr καιwww.123tickets.gr
Τιμή εισιτηρίου: 30 Ευρώ
Μία μέρα μετά, το Σάββατο 21 Απριλίου, ο Schenker θα εμφανιστεί στην σκηνή του Block 33 στηνΘεσσαλονίκη.

TONY MACALPINE: Τον Μάρτιο στην Ελλάδα για συναυλίες
Thursday, 23 February 2012 11:20

Ένας από τους καλύτερους και πιο πολύπλευρους κιθαρίστες της τελευταίας 25ετίας, ο ΑμερικανόςTony MacAlpine, έρχεται την Παρασκευή 9 Μαρτίου στην Αθήνα και στο Κύτταρο Live Stage, για να παρουσιάσει κομμάτια από τον καινούργιο του δίσκο, επιλογές από όλη την καριέρα του, καθώς και ολόκληρο το θρυλικό του ντεμπούτο, “Edge Of Insanity”.
Οι μουσικοί που θα τον συνοδεύουν στην σκηνή θα είναι ο Aquiles Priester (πρώην Angra, και ένας από τους τελικούς 7 υποψηφίους για την θέση του Portnoy στους Dream Theater) στα τύμπανα, οBjorn Englen (Malmsteen, Uli Jon Roth) στο μπάσο και η Nili Brosh (The Iron Maidens) στην κιθάρα.
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι progressive rockers από την Atlanta των ΗΠΑ, Agent Cooper, και ο Βραζιλιάνος κιθαρίστας Daniel Pique.
Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House, Metal EraPublic (Σύνταγμα, Mall Αμαρουσίου, Mall Αγίου Δημητρίου, Πειραιάς, Γλυφάδα) και ηλεκτρονικά από τα www.ticketpro.gr και www.123tickets.gr
*** Για αγορά των περιορισμένων VIP GUITAR MASTER CLASS WITH TONY PLUS SOUNDCHECK MEET & GREET και VIP SOUNDCHECK MEET & GREET UPGRADE εισιτηρίων καθώς και για τις έξτρα παροχές αυτών και τους όρους, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tonymacalpine.com
Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ
O Tony MacAlpine εμφανίζεται μία μέρα πριν, στις 8 Μαρτίου, στο Eightball Club στηνΘεσσαλονίκη, με εισιτήριο 20 Ευρώ.

ROYAL HUNT: Στην θέση των Mekong Delta στο live των Psychotic Waltz στην Αθήνα
Wednesday, 22 February 2012 20:15
Οι Αμερικανο-Δανοί melodic progressive/symphonic metallersRoyal Hunt, που πρόσφατα επανασυνδέθηκαν με τον τραγουδιστήDC Cooper και πέρυσι κυκλοφορήσαν το πολύ καλό “Show Me How to Live” album, θα είναι τελικά το κύριοsupport σχήμα στην συναυλία των progressive metal θεών Psychotic Waltz, το Σάββατο 28 Απριλίου στοFuzz Clubστην θέση των γερμανών cult progsters Mekong Delta.
Την βραδιά θα ανοίξουν οι Νορβηγοί progmetallers Pagan’s Mind, στην πρώτη τους εμφάνιση στην χώρα μας.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 33ευρώ και η προπώλησή τους έχει ήδη ξεκινήσει από το Ticket House, το Metal Eraκαι τα Public, και διαδικτυακά από τοwww.ticketpro.gr και τοwww.123tickets.gr

AMON AMARTH: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το live τους
Wednesday, 22 February 2012 15:04

BLOOD FIRE DEATH!
Ξεκίνησε η προπώληση για την πολυαναμένωμενη συναυλία των Amon Amarth, την Κυριακή 22 Απριλίου στο Fuzz Club!
Οι φίλοι του heavy metal μπορούν πλέον να προμηθευτούν τα εισιτήρια για ΤΗΝ metal συναυλία της Ανοιξης στα κάτωθι μέρη. Valhalla Calls!
Σημεία προπώλησης:
Αθήνα: Σε όλα τα Public και στο Ticketservices (Πανεπιστήμιου 39, Στοά Πεσματζόγλου)
Θεσσαλονίκη: Musicland (Μητροπόλεως 102)
Online sales ή αγορές με πιστωτική κάρταwww.ticketservices.gr
Τιμή: 29 e
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου