ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

3o Φεστιβάλ για τη ΓΥΝΑΙΚΑ 8 και 9 Μαρτίου 2012, Πολυχώρος Pure Bliss

Σας περιμένουμε στον πολυχώρο Pure Bliss στις 8 και 9 Μαρτίου στο 3ο Φεστιβάλ που διοργανώνεται για τη γυναίκα!

Δύο ημέρες αφιερωμένες στη θηλυκή ενέργεια και την πραγματικότητα της ύπαρξής της.
Live your soul, not a role… είναι το μότο μας και ως υποστηρικτές της αυθεντικότητας θέλουμε να ακολουθήσουμε τα μονοπάτια αυτά που θα μας οδηγήσουν στην ανακάλυψη της δικής μας ταυτότητας ως οντότητες, γυναίκες.
Στο διήμερο αυτό θα ακολουθήσουν ομιλίες με διαδραστικό χαρακτήρα, περιποίηση – ομορφιά με Αλόη Βέρα, παιχνίδια που θα μας κάνουν να ανακαλύψουμε κάτι παραπάνω για τη θηλυκή μας πλευρά και τρόπους να ξεμπλοκάρουμε τα κανάλια επικοινωνίας μας. Ετοιμαστείτε να πάρετε μέρος σε ένα άκρως χοροθεραπευτικό χορό, κινηθείτε στο χώρο σαν 6 μηνών έγκυος (άν δεν είστε) κάνοντας γιόγκα εγκυμοσύνης, ενημερωθείτε για την κακοποίηση της γυναίκας στον αναπτυσσόμενο κόσμο αλλά και την Ελλάδα και εμβαθύνετε σε μία εσωτερική αναζήτηση!
Επίσης, λάβετε μέρος σε ένα διαγωνισμό μαγειρικής θηλυκής αυθεντίας που θα αναδείξει το πιο πιο spicy, αφροδισιακό φαγητό του Φεστιβάλ. 3 κριτές, 2 εκ των οποίων είναι σεφ θα αποφασίσουν για το καλύτερο πιάτο! Η νικήτρια θα έχει για ένα ολόκληρο χρόνο τον καφέ ή το τσάι της αρεσκείας της εντελώς δωρεάν στο πιο ζωντανό spot της πόλης, το Pure Bliss!

H έκπληξη του διημέρου είναι καλλιτέχνες από το μουσικό στερέωμα που με τη σκηνική τους παρουσία θα ξεσηκώσουν κάθε θηλυκή και παιχνιδιάρικη διάθεσή σας! Η Ειρήνη Δούκα (πρώην τραγουδίστρια των C-real) και η Αθηνά Ρούτση είναι οι δύο θηλυκές φωνές που θα κλείσουν την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ! Τις συνοδεύει με την κιθάρα του ο Σπύρος Τυρέας.
Με Swing και ξέφρενο χορό θα κλείσει η αυλαία την δεύτερη και τελευταία μέρα του φεστιβάλ!!!
Γιατί οι γυναίκες... είναι 3d. Και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται!
Λόγω της οικονομικής δυσχέρειας που διανύουμε στην Ελλάδα, φέτος η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι δωρεάν! Οι συμμετέχοντες μπορούν φεύγοντας να αφήσουν ένα συμβολικό ποσό. Το 50% των χρημάτων θα διατεθούν στην Action Aid για την κακοποιημένες γυναίκες.
Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενες δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 6 Μαρτίου ή αλλιώς ελάτε κατευθείαν στον πολυχώρο Pure Bliss.
Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στο www.purebliss.gr
Αλλάγές μπορεί να πραγματοποιηθούν στο πρόγραμμα, παρακαλώ παρακολουθείτε το site μας.


Πολυχώρος «Pure Bliss»
Ρόμβης 24 Α (και Κολοκοτρώνη),
Σύνταγμα, Αθήνα
τηλ.: 210- 3250362

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου