ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ANGRA: Αποχώρησε από το συγκρότημα ο Edu Falaschi



Παρελθόν από τους Angra αποτελεί μετά από 12 χρόνια ο τραγουδιστής Edu Falaschi, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρησή του από τις τάξεις των Βραζιλιάνων prog/power metallers.
Στην ανακοίνωσή του, o Falaschi, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής:
«Έρχεται η στιγμή στην ζωή ενός ανθρώπου που είναι αναγκαίο να πάρει μια δραστική απόφαση για να προχωρήσει μπροστά με αξιοπρέπεια και ανανεωμένη ενέργεια. Βρίσκομαι, τώρα, σε μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή στην ηλικία των 40, νιώθω γεμάτος και πάρα πολύ ικανοποιημένος που έχω δει σχεδόν όλα τα προσωπικά και επαγγελματικά μου όνειρα να γίνονται πραγματικότητα. Έχω μια όμορφη οικογένεια, πολλούς φίλους και οπαδούς που με ακολουθούν εδώ και 20 χρόνια, και μια καριέρα που διαρκεί, με 15 albums, αρκετές περιοδείες ανά τον κόσμο και χιλιάδες πωλήσεις.»
«Με ανάμικτα συναισθήματα ανακούφισης, χαράς και λύπης, πρέπει να δηλώσω πως από σήμερα δεν είμαι πλέον η φωνή των Angra. Αφήνω την μπάντα και ήδη μου λείπουν πολλά από όσα χτίσαμε μαζί, ειδικά τις ευτυχισμένες στιγμές των “Rebirth” και “Temple of Shadows”. Δεν θα ξεχάσω τίποτα από όσα ζήσαμε, είτε θετικά είτε αρνητικά, έτσι και αλλιώς όλοι μας θα πρέπει να κοιτάμε την θετική πλευρά των πραγμάτων, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι δύσκολα.»
Ο Falaschi θα συνεχίσει κανονικά την πορεία του με τους Almah.
Και επειδή ξέρουμε τι πονηρά μυαλά είσαστε (όπως και εμείς, άλλωστε), o André Matos αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε “nostalgia mode”, αφού ασχολείται με την επικείμενη περιοδεία του με τους Viper, την μπάντα με την οποία ξεκίνησε, πριν τους Angra.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου