ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

SILVER DOLLAR, Μάρτιος 2012

Αυτή την εβδομάδα στο Silver Dollar, με όλα τα events να ξεκινούν μετά τις 10:00 το βράδυ και όπως πάντα με δωρεάν είσοδο έχουμε:

Τετάρτη 21 Μαρτίου: Αφιέρωμα στον Chris Cornell και τις μπάντες του (Temple of the Dog, Soundgarden, Audioslave) σε συνδυασμό με ένα πολύ ιδιαίτερο ακουστικό live από την αγαπημένη μας Alexandra McKay (Basement High).


Πέμπη 22 Μαρτίου: Το Silver Dollar υποδέχεται ακόμη ένα group για πρώτη φορά στο stage του, τους PIECE OF JOY, οι οποίοι παίζουν ένα κράμα soul, blues, folk, rock διασκευάζοντας κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών κυρίως από τα 60s, 70s αλλά και νεότερων, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μέσα από το semi Acoustic ήχο τους, με μια cool και groovy διάθεση.

Genre: Soul Blues & Vintage Grooves
Members: George Athanas: Bass, Vocals
George Papazoglou:Percussion
Sakis Gallo: Guitars,Flute



Παρασκευή 23 Μαρτίου: Μας άρεσαν, περάσαμε καλά κι έτσι θα τους απολαύσουμε ξανά! Το ντουέτο των HOT BLOOD αποτελείται απο τους Γιάννη Βατζόλα (vocals - acoustic guitar) και Μιχάλη Πρωτοψάλτη (acoustic guitar - backing vocals).
Μετά το live θα ακολουθήσει party με τον Dj Chris BC στα decks!

FB event: https://www.facebook.com/events/250009375088486/

Σάββατο 24 Μαρτίου: Οι FULL HOUZE live, με τον μοναδικό τους ήχο (επηρεασμένο από Southern rock, rock 'n' roll, blues, country, folk), την εκπληκτική τους ενέργεια on stage αλλά και το πρώτο cd τους "Streets of town", που μόλις κυκλοφόρησε, διαθέσιμο για όποιον ενδιαφέρεται να το αποκτήσει!

Members: Panos Doucas- vocals
Giorgos Keratsopoulos - guitar
Miltos Veloukas - guitar
George Athanas - bass
Billy Koutis - Drums


Μετά το live το party συνεχίζεται με τον Dj Karrie White!


Silver Dollar
Εθνικής Αμύνης 19
Τ.Κ. 54621

People like us... για να ενημερώνεστε για όλα τα events του Silver Dollar!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου