ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

[Giannis Dondoros Music] LIVE του Γιάννη Δόνδωρου στο UNPLUGGED - Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

"We will ROCK you".......

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο LIVE του Γιάννη Δόνδωρου το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011 & ώρα 23:30 μμ. στο UNPLUGGED Coffee and Music Bar, στο Χαλάνδρι.

Στη βραδιά που θα μας χαρίσει ο Γιάννης Δόνδωρος και ο Δημήτρης Κοντονής, θα ακουστούν γνωστά τραγούδια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, όπως επίσης και προσωπικές του δημιουργίες, τόσο από......
τις τριλογιές των κοινωνικοπολιτικών του τραγουδιών, όσο και από την ελεύθερη ροκ μουσική του έκφραση .
Οι ήχοι ηλεκτροακουστικής δωδεκάχορδης κιθάρας (Γιάννης Δόνδωρος), και ηλεκτρικής κιθάρας (Δημήτρης Κοντονής) θα μας ταξιδέψουν…. «σε άλλες εποχές» στον πολύ όμορφο και ζεστό χώρο του UNPLUGGED.

…… θα φέρουν στο μυαλό μας αναμνήσεις και εικόνες από το παρελθόν, γεμίζοντας την ψυχή μας με αισιοδοξία, χαρά και δύναμη για το μέλλον!!!

Σας περιμένουμε!!!!
Ώρα έναρξης του LIVE: 23:30
Ώρα λήξης της εκδήλωσης: στην ....παράταση και ίσως στα πέναλτι...

Που βρίσκετε το UNPLUGGED
Περπατώντας τον πεζόδρομο της Χαϊμαντά με κατεύθυνση Αγία Παρασκευή, στο δεξί σας χέρι, στο νούμερο 26, απέναντι από το εμπορικό κέντρο, στη Στοά, η οποία οδηγεί στο δρόμο της οδούς Αγίας Παρασκευής.
Επίσης μπορούμε να αναζητήσουμε την οδό Αριστοφάνους, η οποία διασταυρώνεται με τον πεζόδρομο της Χαϊμαντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου