ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ULI JON ROTH - GEORGE GAKIS ZΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ!

Ο ULI JON ROTH των SCORPIONS στη Τσαγκαράδα

Στο nARTura Festival “Make peace with nature”
Special Guest: GEORGE GAKIS & THE TROUBLEMAKERS
Opening Act: RUSTY ROCK

Την Τρίτη 16 Αυγούστου 2011 θα εμφανιστεί ο κορυφαίος μουσικός Uli Jon Roth, πρώην κιθαρίστας και τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος των «Scorpions», για μια και μοναδική συναυλία στη Τσαγκαράδα του δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου στο Πήλιο.

Θα έφτανε και μόνο το να τον δείτε live μια φορά στη ζωή σας τον τεράστιο αυτό μουσικό που στιγμάτισε την σημαντικότερη εποχή των Scorpions για να μαγευτείτε τόσο από την παρουσία του, όσο και από την μοναδική στον κόσμο ερμηνεία του πάνω στην κιθάρα.

Ο Uli Jon Roth ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Το 1973 έγινε μέλος των Scorpions και επηρέασε σημαντικά τον ήχο του συγκροτήματος. Στις μέρες του οι Scorpions έβγαλαν κάποια από τα σημαντικότερα album τους και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Μετά την αποχώρησή του από τους Scorpions, o Roth δημιούργησε τους Electric Sun, με τους οποίους κυκλοφόρησε 3 album. Στη συνέχεια ακολούθησε solo καριέρα με πολλά album, και σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους μουσικούς συνδυάζοντας αρμονικά Rock με την κλασική μουσική. Ο διεθνής τύπος τον κατατάσσει ανάμεσα στους μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών.

Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Uli Jon Roth θρύλος της ηλεκτρικής κιθάρας είδωλο αλλά και πρότυπο για πολλούς καλλιτέχνες, έρχεται πλαισιωμένος από τους εξαιρετικούς μουσικούς, Niklas Turmann (κιθάρες φωνητικά) Corvin Bahn (πλήκτρα), Ule Ritgen (μπάσο) Michael Ehre (ντραμς), Akasha Roth (φωνητικά).

Έχετε τη μεγάλη τύχη να τον απολαύσετε από κοντά την Τρίτη 16 Αυγούστου στο Νανοπούλειο Τσαγκαράδας, για μια και μοναδική συναυλία στην Ελλάδα που κανείς δεν πρέπει να χάσει.
Μετά την Συναυλία στο Πήλιο φεύγει για Αμερική όπου θα κάνει μια πολύ μεγάλη περιοδεία με το μοναδικό σχήμα 3 GUITAR HEROES Uli Jon Roth – Michael Schenker – Leslie West.

Είσοδος 15 € Έναρξη 20.30
Πληροφορίες 6973 572040
nARTura Festival

Κάνε ειρήνη με τη φύση
Make peace with nature

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου